Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Brugtanmeldelse: Honda CB 1000RA

Honda CB 1000RA - sjov, letkørt og ufornuftig

Mathias B. Høj
24/05-2017 kl. 08:44

Jeg har flere gange overvejet at udskifte min Honda CB 1000RA til en anden MC. Men efter at have prøvekørt andre MC'er, er behovet for udskiftning blevet mindre. Der mangler altid et eller andet. Og således har Honda CB 1000RA været min faste legekammerat siden 2012. 

Design

Designet lugter lidt af ballade og hooligan-kørsel. Cyklen er lav og kompakt, særligt omkring forenden. Det er i hvert fald et design der ansporer særligt Audi-ejere til at ville køre om kap efter lyskrydsene, har forfatteren erfaret. Heldigvis får motoren de fleste biler til at fremstå som bovlamme sæler, der hopper lidt hjælpeløst rundt. Så hvis du tænker på at købe en CB 1000R for at kompensere for …noget… er den det perfekte valg.

Komfort

Man sidder godt på en Honda CB 1000R. Sadlen er behagelig og cyklen passer ergonomisk til, at både høje og lave personer sidder godt. Men hvis man er over 190 cm., vil knæene have en spids vinkel som kan være træls gennem længere tid. Men ikke så træls, at man skaffer sig

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere