Honda VFR 800: Ældet med ynde - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda VFR 800: Ældet med ynde

Brugttest af Honda VFR 800
Nicolaus Johansen
15/11-2020 kl. 06:00

VFR-serien fra Honda har et næsten kultagtigt følge. Derfor er det med en vis portion ærefrygt og forsigtighed, at undertegnede begiver sig ud i denne brugttest.
Det synes uundgåeligt, at jeg kommer til at skrive noget, som VFR-kulten er uenig i, eller at jeg uforvarende videregiver en diminutiv detalje, som er faktuel forkert.
Alligevel vil jeg vove mig ud på det farefulde eventyr; det er der nemlig en særlig grund til.

Ungdommens helte
Vi har dem alle sammen; barn- og ungdommens helte og idoler. Disse personer eller genstande, som vi idoliserer og placerer på en piedestal af den ene eller anden årsag.
Engang imellem opstår der en mulighed, hvor vi får chancen for at møde en af vores helte, men skal man gennemføre mødet, hvis chancen opstår? Det kan jo være, du bliver skuffet, hvis virkeligheden ikke lever op til forestillingerne.

Denne skribent var helt pjattet med den danske supermodel Helena Christensen tilbage i 90’erne, og da chancen for at hilse på hende opstod, var fristelsen for stor til at tilsidesætte, og heldigvis viste hun sig at være umanerlig sød og rar.

Helena Christensen

Den gode oplevelse med dansk-peruvianeren har været udslagsgivende i forhold til gennemførslen til denne brugttest. Som du måske har gættet, var Honda VFR 800 den motorcykel, som stod øverst på skribentens MC-ønskeliste i den spæde motoriserede tohjulede ungdom.
Jeg syntes dengang, at det var den fedeste maskine, der nogensinde havde set dagens lys. Samtlige tests og beretninger blev slugt med glubsk appetit, men det astronomiske prisskilt på cirka 200.000 kr. afholdt undertegnede fra et møde med VFR’eren.

Stigende trang
Selvom denne sæson har budt på adskillige testkørsler på flere spændende moderne maskiner, for eksempel Suzuki V-Strom 1050 XT og Triumph Tiger 900 Rally Pro, har tankerne om VFR-idolet hele tiden rumsteret i baghovedet.
I oktober 2020 voksede lysten til at møde den legendariske maskine sig så stor, at jeg ikke kunne kæmpe imod mere. En hurtig tur ind på 123mc.dk ledte mig frem til Christian Bech, som i skrivende stund har både en sort og en rød VFR 800 til salg, og da en VFR i min optik skal være rød, var det den, jeg allernådigst bad om at låne, og heldigvis var Christian med på ideen, som du kan se i videoen nederst i artiklen.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
 • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
 • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
 • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
 • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
 •  Normalpris
 • Fuld adgang
 •  Fordele
 • ✔ Færre reklamer
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
 • Spar 20%
 • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
 • Spar 30%
 • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Giver børn en ny start