Stor 100-års jubilæumsudstilling på BMW Museum i München - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stor 100-års jubilæumsudstilling på BMW Museum i München

Udstillingen med mere end 50 motorcykler inkluderer nogle rariteter, som kun sjældent er fremvist offentligt.
CO
22/05-2023 kl. 06:18

I 2023 BMW Motorrad Days vi bragte i Februar, kunne du ikke blot se datoerne for årets afvikling af det populære event, men også endnu en henvisning til, at BMW i år fejrer 100-års jubilæum, og i den anledning allerede mod slutningen af 2022 som en lille opvarmning afslørede et par jubilæumsmodeller af BMW R nineT og R 18, der hver især fremstilles i et begrænset oplag på 1923 eksemplarer.
Tyskerne har til lejligheden også oprettet en 100 YEARS OF “MAKE LIFE A RIDE” hjemmeside, og BMW bossen Dr. Markus Schramm har med egne ord stillet os i udsigt, at vi i 2023 kan se frem til en masse store events på fede lokationer i forbindelse med fejringen af 100-års jubilæet.
Og en af disse events vil få tænderne til at løbe i vand på dem, som er vilde med BMW, motorcykelhistorie, museer og udstillede motorcykler.

For BMW Welt – BMW Museum har i anledning af milepælen arrangeret en udstilling, der som de selv beskriver tager gæsterne med på en rejse gennem hundrede år fyldt med passion, store drømme og inspirerende historier.
Det gør museet med en udstilling af mere end 50 motorcykler af egen avl.

Det fremgår af udstillingens hjemmeside, at mere end 50 motorcykler står til offentligt skue, og at udstillingen som åbnede for nogle dage siden inkluderer et udvalg af juveler fra BMW Group Classic collection, som kun sjældent er set af offentligheden.
Udstillingen indeholder efter beskrivelse på hjemmesiden 5 såkaldte stationer, som blandt andet dækker historie, design, markedsføring, motorsport, eventyr samt elektrisk mobilitet, og som efter museets egen beskrivelse vil få pulsen i vejret på dedikerede motorcyklister samt teknologi- og racing entusiaster.
Det er desværre ikke meldt officielt ud, om BMW’s hemmelige MotoGP racer som vi skrev om for nogle år siden også udstilles.

Men selv om lige præcis den 3-cylindrede 800cc MotoGP racer måske ikke får lov til at forlade CEO of BMW M GMBH Marcus Flasch’s kontor, hvortil den blev henvist, da den i sin tid blev fundet frem fra depotets støvede hylde, så skulle det altså stadig være muligt at se nogle fede sjældne Bimmere.

Adgangsbillet til museet koster €10 og kan bestilles online to uger i forvejen via denne side, hvor man også kan få et overblik over åbningstiderne.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start