Kursus: "Motorcykelfascination" flytter højskole
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

“Motorcykelfascination” flytter højskole

Højskolekursus om motorcykler for motorcyklister
Mathias B. Høj
26/02-2019 kl. 08:12

Efter otte år på Borbjerg Mølle Kro finder ugekurset “Motorcykelfascination” til sommer sted på Brandbjerg Højskole, der med sin placering i Grejsdalen åbner for MC-kørsel og kammeratskab i et af Danmarks mest kuperede og naturskønne landskaber.

Man skal selv have sin MC med og for kr. 4.425 får kursisterne 17.-21. juni en uge i et herregårdsmiljø med økologisk forplejning og foredrag med spændende motorcyklister som Kim Scholer, redaktør af Nimbus Tidende, der fortæller om nørdede MC-miljøer han har dyrket på en tur gennem Nordamerika og Andreas Garrido, der fortæller om sin Dead Cat Motorcycle Club – med 180 på venteliste.

“Enke på Harley” er Esther Jensens uprætentiøse indlæg om de 250.000 km hun har kørt, siden hun fik MC-kortet som 55-årig. Senest ved Stillehavet; Hawaii, New Zealand m.m.

Højskole handler om at give mennesker indsigt i samfundets og tilværelsens større sammenhænge, hvilket betyder besøg ved spændende MC-lokaliteter i området; custom-byggerne hos Art on Wheels i Hulkær, BMW's store flagshipstore hos Xpedit i Ølgod (med prøvekørsler), onsdagstræf i Tørskind Grusgrav.

Fællesturene med kolonnekørsel er præget af et vikingetema, som med højskolens husarkæolog Annemarie Kruse på bagsædet opsøger de nyeste udgravninger i Ribe og Jelling.

Kursusleder er John De Summer-Brason, som bl.a. er forfatter og MC-skribent på Politiken.

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start