Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Seat Tarraco – en sportslig SUV

Ved bilens fødsel fik over 140.000 personer mulighed for at tilkendegive hvilket af fire udvalgte navne de synes bedst om, og resultatet af afstemningen blev det catalanske navn for byen Tarragona nær Barcelona i Spanien.

Steffen F. Olesen
28/01-2020 kl. 10:00

Tarraco er i Seat’s portefølje placeret lige over Ateca, og deler platform med VW Tiguan Allspace og Skoda Kodiaq. Udover platformen deler Seat og Volkswagen også produktionsfaciliteter i den tyske by Wolfsburg, hvor Seat Tarraco og VW Tiguan Allspace triller af samlebåndet side om side.

Men selvom bilerne minder rigtig meget om hinanden – som set flere gange før med eksempelvis Seat Mii og VW Up – er de altså ikke helt ens, og når det kommer til de ydre dimensioner skriver Seat SUV med stort. Med en længde på intet mindre end 4,73 meter, er flagskibet fra Seat den længste i brødregruppen, og præstationerne er i top.

Førstehåndsindtryk

Seat tiltrækker flere unge købere end sine familiemedlemmer fra Volkswagen Group grundet det skarpe design, og virksomhedens marketingafdeling føler sig sikre på at det også bliver tilfældet med netop Seat Tarraco.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere