Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Nissan X-Trail

Nissan X-Trail byder på en rummelig kabine som er håbløst forældet

Steffen F. Olesen
26/02-2020 kl. 05:00

Ved afhentningen af Nissan X-Trail var forventningerne høje; nu skulle vi ud og køre i en kæmpe SUV med super god komfort, og da testbilen er udstyret med den højeste udstyrspakke er der helt sikkert kræset for detaljerne. Det skulle vise sig at være en rigtig dum idé at gå ind til netop dette projekt med den holdning, da Nissan X-Trail desværre halter efter konkurrenterne i samme prisklasse.

Eksteriør

Mit første møde med X-Trail gav et rigtig godt førstehåndsindtryk; bilens eksteriør er ændret minimalt siden opdateringen i 2017, men X-Trail er en bil som er ældet med ynde. Den formår at kombinere elegante kurver med en kraftfuld udstråling, og på trods af at udseendet de seneste år ikke er gennemgået kæmpe forandringer, lykkedes det alligevel bilen at falde godt ind i nutidens vognpark. Forstået på den måde at man ikke tænker ”gammel vogn”, når man ser en af de mange X-trails der efterhånden kører på de danske veje.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere