En Volvo-lastvogn i en af de hårdeste tests nogensinde
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hårdeste tests nogensinde af Volvo-lastvogn

Med successer som The Epic Split og The Hamster Stunt har Volvo Trucks' serie af livetests været en kæmpe succes rundt om i hele verden
Volvo
03/12-2015 kl. 16:43

I Volvo Trucks' næste livetest udsættes Volvo FMX-anlægslastvognen for den ultimative udfordring. Ifølge Volvo Trucks selv er dette den hårdeste test nogensinde i serien af livetests.

“Vi har lanceret en række nye funktioner til Volvo FMX i løbet af det seneste år, der er med til at gøre lastvognen uovervindelig i forhold til styrke og trækkraft. For at demonstrere over for folk, hvor meget lastvognen rent faktisk kan klare, udsætter vi den for den hårdeste test, vi kunne komme på,” siger Ingela Nordenhav, direktør for global marketing og kommunikation hos Volvo Trucks.

Hvad den nye test rent faktisk går ud på, bliver afsløret 3. december, når filmen får premiere på Volvo Trucks' YouTube-kanal.

Tidligere globale successer i serien af livetests omfatter blandt andet The Epic Split og The Hamster Stunt. Fælles for dem alle er, at de tester Volvo-lastvognenes ydeevne på de mest spektakulære måder.

Serien af livetests

– “Look who’s driving” er den syvende test i Volvo Trucks’ serie af livetests, der startede med The Ballerina Stunt i 2012. Serien omfatter også virale successer som f.eks. The Hook, The Hamster Stunt og The Epic Split.

– Formålet med serien af livetests er at vise, hvor fantastisk Volvo-lastvogne kan præstere, ved at udsætte dem for helt spektakulære tests.

– Serien af livetests er blevet set over 100 millioner gange på YouTube og er blevet delt 8 millioner gange online.

Del med en ven

Giver børn en ny start