Night of Freestyle: Det ultimative freestyle show kommer til Danmark 2020
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ultimativt freestyle show kommer til DK 2020

Nu får danske action fans også muligheden for at opleve det ultimative freestyle show, Night of Freestyle, når showet lægger vejen forbi Danmark for første gang nogensinde. Night of Freestyle kan opleves i Jyske Bank Boxen den 19. september 2020. Billetsalget starter 18. oktober 2019.
CSB Island Entertainment
21/10-2019 kl. 12:44

Night of Freestyle byder på en kavalkade af de mest spektakulære stunts og tricks, som vil få enhver tilskuer til at hoppe på stolen af begejstring. Her kommer nogle af verdens bedste ekstremsportsudøvere inden for discipliner som Freestyle Motocross, Mountain Bike, BMX, Snowmobile, Quad og Buggy, som viser deres vildeste tricks på motorkøretøjer og cykler i et internationalt arenashow i verdensklasse.

Dansk talent blandt freestyle-stjernerne

Blandt de mange internationale motorkørere finder man også det unge danske freestyle talent Alex Porsing, der lige nu brager igennem med spektakulære og halsbrækkende stunts i talentprogrammet Danmark har Talent på TV2. Allerede som 3-årig begyndte han som speedwaykører, og det udviklede sig senere til interessen for freestyle motocross. I dag har han som den eneste i Danmark sporten som sit levebrød.

Med stunts som Body Varials, Double Backflip og Frontflip på cyklen, Backflips på BMX, Double Frontflips på mountainbiken og Backflip på buggyen vil Alex Porsing sammen med de andre internationale motorkørere give publikum en aften, de sent glemmer.

Billetsalg starter den 18. oktober og købes via ticketmaster.dk. Se mere på: www.nightoffreestyle.com

Del med en ven

Giver børn en ny start