Seat præsenterer elektrisk scooter
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Seat præsenterer elektrisk scooter

Fra fire til to hjul. Seat har netop præsenteret en elektrisk scooter, som indgår i mærkets strategi for at gøre transport i byerne mere bæredygtig.
SEAT Danmark
26/11-2019 kl. 08:48

Som det første europæiske bilmærke introducerer Seat nu en fuldt elektrisk scooter. Dermed styrker Seat sin strategi for urban mobilitet, der fokuserer på mere bæredygtige transportløsninger i byerne.

Seat eScooter-konceptet, som modsvarer en 125 cc-motorcykel, blev præsenteret under Smart City Expo World Congress 19. november i Barcelona.

“Storbyerne fortsætter med at vokse, og det gør effektiv mobilitet til en af de største udfordringer. Med Seat eScooter tager vi næste skridt i vores strategi for mikromobilitet,” siger Seat President Luca de Meo.

Seats strategi omfatter også koncept-elbilen Seat Minimó og det elektriske løbehjul Seat eXS Kickscooter powered by Segway, som blev præsenteret på sidste års Smart City Expo.

Udviklingen af Seat eScooter sker i samarbejde med Silence, som producerer elektriske scootere. Den finder meget passende sted i Barcelona, der har en lang tradition for tohjulet transport og det højeste antal scootere/motorcykler pr. indbygger i Europa.

Seat eScooter er tiltænkt både privatkunder og deleordninger i byerne. Det er endnu ikke afklaret, om Seat eScooter også bliver lanceret i Danmark.

Del med en ven

Giver børn en ny start