Seat præsenterer elektrisk scooter
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Seat præsenterer elektrisk scooter

Fra fire til to hjul. Seat har netop præsenteret en elektrisk scooter, som indgår i mærkets strategi for at gøre transport i byerne mere bæredygtig.
SEAT Danmark
26/11-2019 kl. 08:48

Som det første europæiske bilmærke introducerer Seat nu en fuldt elektrisk scooter. Dermed styrker Seat sin strategi for urban mobilitet, der fokuserer på mere bæredygtige transportløsninger i byerne.

Seat eScooter-konceptet, som modsvarer en 125 cc-motorcykel, blev præsenteret under Smart City Expo World Congress 19. november i Barcelona.

“Storbyerne fortsætter med at vokse, og det gør effektiv mobilitet til en af de største udfordringer. Med Seat eScooter tager vi næste skridt i vores strategi for mikromobilitet,” siger Seat President Luca de Meo.

Seats strategi omfatter også koncept-elbilen Seat Minimó og det elektriske løbehjul Seat eXS Kickscooter powered by Segway, som blev præsenteret på sidste års Smart City Expo.

Udviklingen af Seat eScooter sker i samarbejde med Silence, som producerer elektriske scootere. Den finder meget passende sted i Barcelona, der har en lang tradition for tohjulet transport og det højeste antal scootere/motorcykler pr. indbygger i Europa.

Seat eScooter er tiltænkt både privatkunder og deleordninger i byerne. Det er endnu ikke afklaret, om Seat eScooter også bliver lanceret i Danmark.

Del med en ven

Giver børn en ny start