Professionelt udstyr - nu også på offentlig vej
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Professionelt udstyr – nu også på offentlig vej

Honda lancerer indregistrering af ATV som traktor til både private og erhverv.
Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S
10/10-2019 kl. 05:42

Honda er verdenskendt for sin høje kvalitet og fantastiske driftssikkerhed. Noget der spiller en stor rolle når maskinen skal indgå som et værktøj i hverdagen. Tidligere har Honda kunnet levere indregistrerede ATV-køretøjer til erhverv indenfor landbrug, skovbrug og gartneri men har nu muligheden for at tilbyde en indregistreret ATV som traktor, til alle kundegrupper både i det private, semi-professionelle og professionelle segment.

”VI har ofte forespørgsler fra kunder med generelt behov for kørsel på offentlig vej – det være sig have/park professionelle, landinspektører, geologer, fritidslandmænd, stutterier, golfklubber, etc. Tidligere har vi ikke kunnet hjælpe disse kundegrupper med en indregistreret ATV – men det kan vi nu!”, udtaler Morten Agerbæk, direktør for den danske Honda importør, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S. ”Vi ser i stadig større og større grad ATV´en afløse den lille traktor da flere og flere oplever fordelene ved den markant lavere vægt, lave driftsomkostninger og enorme alsidighed. I landbruget bliver enhederne ligeledes større og større og dermed behovet for alsidige maskiner. Det er for alvor gået op for folk, at en professionel ATV kan så meget mere end blot at rive gårdspladsen eller trække en trailer og vi ved, at fremtiden med ATV´en indregistreret som traktor vil betyde endnu større udbredelse – også blandt de semi-professionelle”

    

Honda ATV´er markedsføres under mærket RM4X4, tilbydes i 3 forskellige modeller og dækker dermed alle opgaver hvad enten man har brug for fast bagaksel, uafhængig affjedring, servostyring, elektrisk differentiale, elektrisk gearskift eller fuldautomatisk DCT-gear. 

Mere info se: WWW.honda-TRX.dk 

Del med en ven

Giver børn en ny start