Nordjysk Shell station fejrer 100 år
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nordjysk Shell station fejrer 100 år

100 år og 'still going strong'. I 1918 startede smedemester Carl Jensen salget af Shell brændstof i Støvring syd for Aalborg. I dag, et århundrede senere, driver barnebarn Peter Jensen den store tankstation med tilhørende motel, værksted, mm, der nu har fejret et sjældent jubilæum i dansk erhvervshistorie.
DCC Energi
17/12-2018 kl. 07:43

Kun fem år efter at Shell i 1913 kom til Danmark, og mens der endnu var under 10.000 automobiler på de støvede danske veje, startede familien Jensen et nu 100årigt kapitel i Shells danske historie.

Den 30. november rundede den store Shell station i Støvring-nord nemlig et århundrede under den gule Shell-muslingeskal. I dag med tredje generation efter stifter Carl Jensen som styrmand for den daglige drift af tankstation med tilhørende motel, konferencelokaler, værksted og butik.

Med 40 ansatte er Shell Støvring en af landets største privatejede Shell stationer. Og næste generation er i dag dybt involveret i livet på og omkring Shell stationen i det nordjyske, hvor forretningen er sporet ind på en foranderlig fremtid – som den altid har været, fortæller Peter Jensen.

“Vi er godt forberedt på fremtiden og vores rolle i lokalområdet. Gennem årene har vi løbende udviklet forretningen, så vi bedst muligt hjælper kunderne. Også med mange andre ting end brændstof. Nu har jeg været herude i 63 gode år, så nu bliver det min søn og datters opgave at se frem mod 125 år som Shell station her i Nordjylland. Men de er klar og spiller allerede en stor rolle i vores forretning den dag i dag”.

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start