Nissan Micra kommer med nye motorer og automatgear
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nissan Micra får nye motorer og automatgear

Nissan Micra kommer nu med en helt ny 1,0-liters IG-T-benzinmotor med 100 hk med manuel gearkasse eller automatisk Xtronic-gearkasse samt en ny topversion med 117hk.
Nissan Europe
08/02-2019 kl. 06:23

Kunderne har nu fået tre nye valgmuligheder i Micra-modelprogrammet – en helt ny, opgraderet og mere effektiv turboladet benzinmotor med “world-first”-teknologi; introduktion af en automatisk Xtronic-gearkasse til samme motor og introduktionen af en mere kraftfuld topversion med sænket undervogn, modificeret hjulophæng og skarpere styring.

Desuden har Nissan lanceret den helt nye specialversion Micra N-Sport med eksklusive designmæssige opgraderinger både indvendigt og udvendigt.

De tre nye benzinmotorer er udviklet til at give kunderne den bedst mulige kombination af præstationer og effektivitet, mens driftsomkostningerne holdes på et minimum. Alle disse motorer er særdeles konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne i B-segmentet.

 

 

Ydelse (hk)

Drejningsmoment (Nm)

CO2-emissioner (g/km), NEDC-BT

Brændstofforbrug (km/l), NEDC-BT

1,0-liters3-cylindret, 5-trins manuel gearkasse

100 @ 5.000 omdr./min.

160 @ 2.750 omdr./min.

103-105

21,7-22,2

1,0-liters3-cylindretXtronic

100 @ 5.000 omdr./min.

144 @ 2.000 omdr./min.

111 – 115 

19,6-20,4 

1,0-liters3-cylindret, 6-trins manuel gearkasse

117 @ 5.250 omdr./min.

180 @ 1.750 omdr./min.(+20 Nm i overboost)

114

20,0

De tre nye Micra-motorer supplerer den eksisterende 1,0-liters 71 hk-benzinmotor uden turbo og den 1,5-liters dieselmotor med 90 hk.

Ny Nissan Micra N-Sport 

Nissan Micra N-Sport er en ny specialversion i 2019, og den er designet til at udtrykke Micras sportslige design og sjove køreegenskaber. Bilen er placeret i hjertet af kategorien “warm hatch” i B-segmentet, hvor man også finder konkurrenter som Ford Fiesta ST Line, VW Polo R-Line, Peugeot 208 GT Line og SEAT Ibiza FR.

Den nye version byder på en række meget attraktive designmæssige opgraderinger, der får den til at skille sig ud fra mængden.

Den nye Nissan Micra N-Sport er tilgængelig med alle tre nye motorer – 1,0-liters IG-T med 100 hk og manuel gearkasse og Xtronic, DIG-T med 117 hk og manuel gearkasse samt den eksisterende 1,5-liters dCi-dieselmotor med 90 hk. Den fås i fire markante karrosserifarver – Passion Red, Solid White, Gunmetal Grey og Enigma Black.

Nissan Micra: 5. generation af en succeshistorie 

Den femte generation af Nissan Micra stjal overskrifterne fra det øjeblik, hvor den blev afsløret i forbindelse med biludstillingen i Paris i 2016. Medierne elskede bilens udtryksfulde design, det forfriskende interiør og de avancerede førerassistentteknologier. I løbet af få uger blev bilen valgt som en af de sidste syv biler i konkurrencen om at blive Årets Bil i Europa 2017.

Alle udgaver af Micra har et højt niveau af standardudstyr inkl. intelligent nødbremse, Active Trace Control, hastighedsbegrænser, aircondition, tre sæder med ISOFIX-holdere til børnesæder (inkl. holdere på det forreste passagersæde), Hill Start Assist og dæktryksovervågningssystem.

I udstyrsversionen Acenta tilføjes mange ekstra design- og teknologifunktioner som eksempelvis det nye NissanConnect med Apple CarPlay og Android Auto, fartpilot og et 5″ TFT-kombiinstrument mellem instrumenterne.

Udstyrsversionen N-Connecta er udstyret med 16″ aluminiumsfælge, mørkt tonede ruder, tågeforlygter, elektrisk betjente og elopvarmede sidespejle, parkeringssensorer bag og ambientebelysning.

Tekna er topversionen af Nissan Micra, og den byder på 16″ diamantslebne aluminiumsfælge, automatisk klimaanlæg, forrudeviskere med regnsensor, BOSE Personal-audiosystem med højttalere i nakkestøtten på førersædet. De standardmonterede førerassistentsystemer omfatter intelligent vognbaneassistent, skiltegenkendelse og intelligent nødbremse med registrering af fodgængere.

Del med en ven

Giver børn en ny start