Hyundai lancerer ny mild-hybrid diesel og råt sportslook
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hyundai lancerer ny mild-hybrid

SUV’erne hitter blandt bilkøberne. På tre år er salget af SUV-klassen fordoblet, næsten. SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle og blandt spillere på SUV-markedet er Hyundai’s Tucson, som nu også tilbydes i en helt ny mild hybrid-version, samt N Line. Mild hybrid-motoren sparer brændstof, mens N Line giver et råt sportslook.
Hyundai Danmark A/S
08/04-2019 kl. 14:06

Det er under motorhjelmen på en Tucson mild-hybrid, vi finder den største tekniske nyskabelse, nemlig en 48 volt mild hybrid-motor. ”Mild hybrid-motoren fungerer som Tucson’ens eget kraftværk med et batteri og en elmotor, der giver accelerationerne ekstra kraft og fart uden at øge brændstofforbruget tilsvarende”, siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Målinger efter de nye WLTP-standarder viser, at hybrid-motoren reducerer den ny Tuscon’s brændstofforbrug og CO2-udledning med op til 7 %. Hybrid-motoren kommer i kombination med Tucson’s to dieselmotorer: Den ene er på 1,6 liters motor og yder 136 hk, den anden er en 2,0 liters motor, der yder 185 hk. med priser som starter ved 324.995 kr.

N Line med masser af sportslige yder

Det er på styling, Tucson N Line skiller sig ud. Som model er Tucson velkendt på de danske veje som en højbenet og markant SUV med masser af plads i kabinen. Men Hyundai vil være med blandt motorsportens ikoner. Forløberen er Hyundai i30 N, der er en højpotent hverdagsracer på op til 275 hk. Modelnavnet N og en rød markering i logoet refererer til den mest udfordrende kurve på racerbanen Nürnbergring – en bane, som Hyundai bruger til testkørsler. 

Nu bliver N’et og de sportslige ambitioner integreret i designet af flere Hyundai-modeller med Tucson N Line og i30 N Line som de første. I Tucson-versionen er det blevet til et råt og sportsligt udtryk med et styling-sprog, som både indvendigt og udvendigt er holdt i sort, rød og aluminium. 

Udvendigt kan Tucson N Line kendes på sort kølergrill, sorte indlæg i lygterne, sorte sidespejle, mørke fælge og dobbeltudstødning. Indvendigt kommer N Line med bl.a. aluminiumspedaler, røde kontrastsyninger, dellæder/alcantara, sort loftshimmel, LED-forlygter, 19” alufælge og N-logoer på gearknop og sædeindtræk. 

Priserne på Tucson N Line starter ved 369.995 kr., mens kombinationen diesel mild-hybrid og N Line koster fra 379.995 kr. Tucson N Line kommer også i en ren benzin-version fra 384.995 kr. 

”Med lanceringen af vores store SUV som N Line-variant og mild hybrid-motor har vi nu en stor bil til miljøbevidste købere, der vil have kant, karakter og sportslig kørestil,” siger Annegrethe Skovby. 

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start