Facelift til Fords luksusbus: Den nye Ford Tourneo
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Helt ny Ford Tourneo Custom luksusbus

Fords spritnye Tourneo Custom er meget mere end bare en minibus. Fords luksusbus byder på nye teknologier, nyt lækkert design og luksus i første klasse.
Ford Danmark
07/07-2017 kl. 13:46

Den spritnye Ford Tourneo Custom er meget mere end blot en minibus. Den spritnye luksusbus fra Ford byder på teknologier der før kun er set på personbiler – og så har den plads til op til otte personer.

”Med den spritnye Ford Tourneo Custom kan alle passagerer sidde i elegante omgivelser,” fortæller Pete Reye, Vehicle Line Director hos Ford Europa. ”Den alsidige luksusbus er blevet forandret fra top til bund – blandt andet med en helt ny kabine, der kombinerer komforten og kvaliteten fra en luksusbil med enestående rummelighed og praktisk anvendelighed”.

Sofistikeret design

Den spritnye Ford Tourneo Custom tilhører utvivlsomt Ford-familien. Med stilsikre og velproportionerede former får luksusbussen et mere maskulint udseende – og den trapez-formede grill med kromdetaljer og de smalle forlygter med LED-kørelys er med til at sikre, at linjerne flyder smukt sammen. 

I kabinen trækkes blikket mod det nye instrumentpanel, der så dagens lys i den nye Fiesta. Det helt instrumentpanel har et attraktivt design med en lækker finish og det brugervenlige Ford SYNC 3-system med tilhørende 8” touch screen. Hvis man tilkøber navigation, kan systemet hurtigt vise vej til nærmeste tankstation eller parkeringsplads ved at sige ”Jeg skal tanke” eller ”Jeg skal parkere”.

Designet med horisontale elementer fremhæver kabinens størrelse – og der gives en følelse af kvalitet med de bløde materialer og luksuriøse detaljer i krom og sort højglans. 

God benplads

For at give kunder den ultimative fleksibilitet i at udforme og bruge selve passagerdelen som de ønsker, er den nye Ford Tourneo Custom den første i klassen der tilbyder seks individuelle sæder, der kan konfigureres alt efter behov.

Så hvad enten man vil rejse i en limousineagtig atmosfære, skal have plads til en masse baggage eller ønsker at sidde i sæderække, er det muligt i den støjsvage kabine, der oser at luksus så snart man træder ind.

Teknologier som var det en personbil

Den spritnye Ford Tourneo Custom gør kørslen endnu lettere med sine mange teknologier. Luksusbussen kommer som standard med Ford SYNC 3-systemet, der gør der lettere at finde vej, styre musikken og tale i telefon – uden at tage mobilen frem. 

Som den første i klassen tilbyder den nye Ford Tourneo Custom Intelligent Speed Limiter, der automatisk tilpasser bilens tophastighed ved at bruge Traffic Sign Recognition-systemet til at registrere pågældende fartgrænse. 

Blind Spot Information System (forkortet BLIS) hjælper føreren med at se trafikken i de blinde vinkler. Cross-Traffic Alert hjælper yderligere føreren med at se om der er trafik bag bilen, når man bakker ud fra en parkeringsplads. 

Ford Tourneo Custom forventes at komme til Danmark i foråret 2018.

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start