Dobbelt udfordring venter MASCOT DTC-kørerne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dobbelt udfordring venter MASCOT DTC-kørerne

Masser af ræs på Jyllandsringen i weekenden
DTC Motorsport
06/09-2019 kl. 10:47

Efter en lang sommerpause genoptager deltagerne i MASCOT DTC-serien i den kommende weekend kampen om årets mesterskab. Det sker ved det årlige GP Danmark på FDM Jyllandsringen. Det er traditionelt et af sæsonens absolutte højdepunkter i klassen, men denne gang bliver løbsweekenden på racerbanen øst for Silkeborg endnu vigtigere.

GP Danmark tæller nemlig ikke kun én, men hele to mesterskabsafdelinger i MASCOT DTC-serien. Lørdag køres årets fjerde mesterskabsafdeling. Søndag årets femte. Og med løbsseriens nye afviklingsformat kommer publikum til at opleve hele 18 (!) løbsstarter for de buldrende racerbiler med V8-motorer.

Lørdag starter afviklingen af de første fire indledende sprintheats klokken 11.10. De næste fire starter klokken 13.00, og klokken 14.10 gælder det så den afgørende finale. Søndag starter de to sprintrunder henholdsvis klokken 10.55 og 14.00, inden finalen her køres klokken 15.15. Og der bliver garanti for masser af overhalinger og tæt kørsel, for hver ene kører i feltet – uanset om han er blandt de hurtigste eller ej – kommer til at starte fra både forreste og bageste ende af feltet.

Feltet for MASCOT DTC-serien er denne gang blev kraftigt udvidet, da den svenske løbsserie V8 Thunder Cars, som anvender tilsvarende biler, også er med i feltet. Det betyder, at det er hele 22 muskelbiler, som ruller ind på FDM Jyllandsringen og giver den gas.

Del med en ven

Giver børn en ny start