Mange Opel-biler til DM i rally
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DM i Rally

Jan Jacobsen bedst fra start i Opel Corsa Rally Cup
Opel Corsa Rally Cup
03/04-2018 kl. 07:01

Da første afdeling af danmarksmesterskabet i rally i påsken blev afviklet i bidende kulde på landevejene omkring Horsens, var Opel det bedste repræsenterede bilmærke. Ud af de 60 deltagere stillede 14 mandskaber op i Opel-biler.

To nye rallyhold havde fundet vej til Opel Corsa Rally Cup, der er en indgangsklasse, hvor man for et overkommeligt beløb kan komme i gang med at køre rally i en ægte rallybil.

Jan Jacobsen fra Holstebro og codriver Kaj Mikkelsen fra Sporup fortsatte de gode takter fra sidste år, hvor de blev nr. 2, ved at vinde cupsejren i Horsens med deres Opel Corsa OPC. De vandt samtidig løbets klasse 2 for specialtunede biler og blev nr. 24 af samtlige 60 startende.

Sune Vallentin fra Holbæk er en erfaren codriver for sin storebror Simon, men i årets premiereløb stillede han overraskende op i sit første rally som førstekører med den erfarne codriver Peter Egholm fra Kirke Hyllinge ved siden af. Og Sune Vallentin omstillede sig uden problemer fra at læse noter op til selv at styre bilen og kørte sig ind på andenpladsen i Opel Corsa Rally Cup.

Et helt nyt rallyhold stillede op for første gang. Det var Peter Bang fra Thisted og Christian Ulberg fra Sønderbæk ved Randers, der har valgt Opel Corsa Rally Cup som deres start på rallysporten. Det meget krævende Horsens Rally skulle vise sig at blive en udfordring for det nye rallyhold, men efter et fornuftigt kørt løb kom Peter Bang og Christian Ulberg i mål som tredjebedste Opel Corsa-hold.

Bedste Opel-mandskab af de 14, der var med, blev Michael Sørensen, Kolding, og Claus Amstrup, Egtved. De tog andenpladsen i klassen for tunede biler under 1600 ccm og blev nr. 9 totalt af samtlige 60 mandskaber.

Del med en ven

Giver børn en ny start