BMW X1 i frisk indpakning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW X1 i frisk indpakning

Til sommer kommer BMW X1 i en opdateret udgave med nye designdetaljer og ny teknik. Under motorhjelmen finder man de ekstremt effektive tre- og firecylindrede BMW TwinPower Turbo-motorer. I starten af næste år fås modellen ligeledes som plug-in-hybrid.
BMW Danmark A/S
30/05-2019 kl. 10:10

BMW X1 var den bedst sælgende X-model fra BMW på verdensplan i 2018. Nu opgraderes modellen, så den får et endnu mere udpræget slægtskab med de større X-modeller.

Selvsikker med stil

De karakteristiske BMW nyrer er vokset i størrelse og sammen med den nydesignede kofanger giver det modellen endnu mere attitude.

Bagenden byder også på nye stilistiske træk med nydesignede baglygter og kofanger samt større udstødningsrør, hvilket giver bilen et mere sportsligt udtryk.

Ligeledes kan fremhæves bilens sidespejl i førersiden, der via et tofarvet LED-lys viser ”X1”, når bilen låses og låses op (del af lyspakken). Dette er ikke kun et visuelt trick, det gør det også nemmere at komme ind og ud af bilen.

Til den nye BMW X1 kan der vælges mellem tre nye eksteriørfarver, tre nye indtræksmuligheder og fire nye hjuldesign.

Indvendigt er der ligeledes opdateret med op til 10,25″ skærm, hvis der vælges navigation, som opereres via iDrive-controlleren, stemmekontrol eller via trykskærm.

Motorudvalget

Opgraderingen betyder, at alle motorer får lavere brændstofforbrug og udledning. 

Tilgængelige modeller i Danmark: BMW X1 sDrive18i, BMW X1 sDrive20i, BMW X1 xDrive20i, BMW X1 xDrive25i, BMW X1 sDrive16d, BMW X1 sDrive18d, BMW X1 xDrive18d, BMW X1 sDrive20d samt BMW X1 xDrive20d.

Elektrisk fremtid

For første gang tilbydes der i marts 2020 også en plug-in-hybrid udgave i form af den helt nye BMW X1 xDrive25e. Dette er en understregning af BMW’s satsning på elektrificerede modeller. BMW TwinPower Turbo-benzinmotoren er på 125 hk og elmotoren på 95 hk. Bruttokapaciteten på højspændingsbatteriet er 9,7 kWh, og rækkevidden på ren el bliver over 50 km.

I de kommende år vil BMW Group lancere en række nye elektrificerede modeller. I 2025 vil BMW Group tilbyde mindst 25 elektrificerede modeller, hvoraf mindst 12 er fuldt elektriske. Næste år lanceres BMW iX3 og samtidig med, at BMW iNEXT går i produktion i 2021, starter også produktionen af BMW i4.

Del med en ven

Giver børn en ny start