Driveteam - Drive Team - Under tvangsopløsning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stor jysk køreskole i problemer

En af de helt store til MC og bilkort under tvangsopløsning
Webmaster
19/09-2016 kl. 14:00

Driveteam i Aarhus har gennem mange år været en af de helt store spillere når der skulle udstedes MC kørekort til de jyske motorcyklister. Driveteam har uddannet rigtig mange dygtige motorcyklister, faktisk op mod 100 årligt, men nu ser det ud til den store MC køreskole slutter hvervet da de er sendt til tvangsopløsning af Erhvervs og Selskabsstyrelsen.

Teksten er følgende fra retten i Aarhus.:

Anmodning om opløsning, jf. selskabslovens § 225 sendt til Skifteretten i Aarhus den 19.08.2016.

Information om Driveteam virksomhedsstatus findes her.

Som det ses har firmaet nyligt ændret navn fra Driveteam ApS til Køreskolen af 2016 ApS. En normal procedure ved problemer, inden lukning, så det originale firmanavn kan bibeholde et godt ry efter likvidering eller konkurs.

Man kan kun håbe Driveteam kan rejses igen, da en lukning af en stor MC køreskole i Jylland betyder langt mindre konkurrence, hvilket ikke er godt for for kørekortpriserne.

Desværre ser det svært ud for Driveteam, da seneste offentliggjorte regnskab viser tab af hele opstartskapitalen, samt stor negativ egenkapital.

Der findes nu kun to rigtig store MC køreskoler i østlylland, korttilmc.dk og bøttern.dk, som Driveteam hjemmesiden nu henviser til.

Dette vil også få betydning for nye billister, da Driveteam også har udstedt mange bilkørekort gennem tiden.

Del med en ven

Giver børn en ny start