Slut med Den Blå Avis - DBA lukker og slukker
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med Den Blå Avis

Den kendte markedsplads lukker og slukker
Webmaster
28/08-2014 kl. 00:00

Så er det snart slut med en gigantisk markedsplads i Danmark. Den Blå Avis lukker og slukker for deres aktiviteter. 9 medarbejdere på Den Blå Avis mister deres job.

Den har eksisteret i 33 år, men nu lukker annonceavisen DBA – også kendt som Den Blå Avis. Avisen giver nu underskud. “Det er slutningen af en naturlig udvikling, ganske simpelt. Markedspladser i dag er online, danskerne handler online, og de handler i stigende grad ting på mobil. Avisen har haft sin tid, men nu er den tid ovre” siger Morten Heuing, som står i spidsen for Ebays danske forretninger, der udover dba.dk også inkluderer bilbasen.dk.

DBA var den første platform i Danmark til at tilbyde gratis annoncering, og avisen blev startskuddet til de handelspladser, der i dag tiltrækker millioner af danskere, som i stor stil sælger brugte varer til hinanden.

Det var den kendte erhvervsmand Karsten Ree, som i oktober 1981 første gang sendte Den Blå Avis på gaden. Avisen blev hurtig kendt blandt danskere som et sted, hvor man kunne gøre en god handel, og det gjorde stifteren også selv, da han solgte sit livsværk for 2,1 milliarder kroner til amerikanske Ebay.

Danskerne må nu søge nye veje til køb at brugt bil og motorcykel.

Online platformene fortsætter naturligvis.

Kilde: Business.dk

Del med en ven

Giver børn en ny start