KIA præsenterer Picanto X-Line og andre nyheder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kia Picanto bliver langbenet

Kia nyheder fra Frankfurt bilmessen IAA 2017
Mathias B. Høj
12/09-2017 kl. 10:58

Kia Picanto bliver nu tilgængelig som crossover. Picanto X-Line bliver navnet på modellen, der kan tænkes at blive en konkurrent til den succefulde Suzuki Ignis.

Picanto X-Line er præsenteret på bilmessen IAA i Frankfurt. Den crossover-inspirerede Picanto X-Line får et nyt look, som er inspireret af KIAs andre crossover- og SUV-modeller. Det bliver muligt at kombinere kontrastfarvepakker og den får 15 mm ekstra frihøjde end den “ordinære” Picanto. Og føreren får derved bedre udsyn over vejen forude.

Picanto X-Line er udstyret med KIAs 1,0-liters T-GDI-motor (med turbo og direkte indsprøjtning), som gør den til den mest kraftfulde Picanto nogensinde. Samme motor vil også blive tilgængelig i GT-Line-versionen, når den helt nye X-Line kommer til salg i Europa i løbet af 4. kvartal 2017.

Og Kia forventer stort salg i crossoversegmentet. Stonic, som vises offentligt for første gang i Frankfurt, er en vigtig erobringsmodel i Europas nyeste og hurtigst voksende bilsegment.

Som det sig hør og bør for genren, er plads og praktikalitet prioriteret højt. Og det er muligt at tilkøbe sin egen, ønskede farvekombination.

En række benzin- og dieselmotorer er tilgængelige til bilen. Bilens styretøj og undervogn er tilpasset til europæiske forhold, med direkte styrerespons og stabile køreegenskaber. Den helt nye Stonic kommer til salg i Danmark til oktober.

Endelig præsenterede Kia også deres konceptmodel Proceed, som måske/måske ikke bliver et fremtidigt medlem af Cee'd familien. Fint ser det ud – lad os se hvor meget af det spændende design, som når frem til produktion.

Sorento kommer i en opdateret version i fjerde kvartal.

Del med en ven

Giver børn en ny start