Amarok kåret til Årets Pick-up i Europa 2018
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Amarok kåret til Årets Pick-up

Volkswagen Amarok er kåret til Årets Pick-up i Europa 2018 af juryen bag International Van of the Year. Det er anden gang, at Amarok løber med titlen som Årets Pick-up i Europa, og denne gang var det komfort, kvalitet og de momentstærke V6-dieselmotorer, der førte Amarok til tops.
Mathias B. Høj
23/11-2017 kl. 20:00

Amarok blev kåret til Årets Pick-up, da den blev introduceret tilbage i 2010, og nu har den gentaget bedriften og er blevet kåret til Årets Pick-up 2018 på et tidspunkt, hvor konkurrencen i pick-up-klassen er hårdere end nogensinde.

Juryen beskriver Amarok som værende indbegrebet af ”work hard, play hard”, og at Amarok er en ”fuldblodsarbejdshest”. Det stilrene design, finish og den generelle kvalitetsoplevelse i interiøret var nogle af de elementer, der overbeviste juryen.  Juryen fremhæver derudover den 8-trins automatgearkasse og de tre stærke 3,0 V6 TDI-motorvarianter, der yder fra 163 til 224 hk:

”Motorens kultiverede motorgang og smidighed sætter ny standard i denne klasse. Amarok V6 TDI savner på ingen måde motorkraft. Det brede udvalg af 3-liters TDI-dieselmotorer, dækker en bred gruppe af kunders behov for motorkraft og trækkraft.”

Juryen var desuden imponeret over Amaroks køreegenskaber på vej og dens terrænduelighed.

Dr. Eckhard Scholz, bestyrelsesformand for Volkswagen Nutzfahrzeuge, udtalte ved overrækkelsen af prisen: ”Vi er meget taknemmelige for at modtage prisen for ”Årets Pick-up i Europa 2018”. Med den nye Amarok har vi igen lyttet til kundernes ønsker og behov, og vi har opnået endnu mere motorkraft, drejningsmoment og bedre terrænegenskaber. Det handler om mere end bare luksus og livsstil.”

Anden generation af Amarok har i år solgt ca. 65.200 eksemplarer (fra januar til oktober) på verdensplan mod 57.600 sidste år – en stigning på 13,2 %.

Årets Pick-up i Europa uddeles kun hvert andet eller tredje år af juryen fra Årets Varebil i Europa, der har deltagelse af journalister fra 25 lande. Amarok vandt som nævnt også titlen i 2010 og er den eneste, der var vundet titlen to gange. I kåringen af Årets pick-up deltog også Mercedes X-Class, Toyota Hilux og Renault Alaskan.

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start