Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Audi’s elektriske Dakar eventyr

Audi har stillet sig selv en af de største udfordringer i motorsport: At konkurrere i det berømte Dakar Rally for første gang i 2022 med en innovativ prototype. Det alternative drivlinjekoncept vil for første gang kombinere en elektrisk drivlinje med et batteri og en højeffektiv energiomformer. Fabrikkens motorsportsengagement vil dermed i fremtiden fokusere på langdistance-rally.

Audi Danmark
01/12-2020 kl. 10:17

“Et mangesidet engagement i motorsport er og vil fortsat være en integreret del af Audis strategi,” siger Markus Duesmann, bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem for teknisk udvikling og produktlinjer hos AUDI AG. “Vi ønsker at fortsætte med at demonstrere mærkets slogan ‘Vorsprung durch Technik’ inden for motorsport på internationalt top-niveau i fremtiden og udvikle innovative teknologier til vores gadebiler. Det hårdeste rally i verden er den perfekte scene for dette.”

Efter mange internationale succeser i en bred vifte af kategorier, vender Audi dermed tilbage til rally, som markerede begyndelsen på mærkets succesfulde historie i motorsport. Fra 1981 revolutionerede Audi quattro rallysporten, og i dag er permanent firehjulstræk en standard, ikke kun for rallybiler, men også i de mest sportslige Audi produktionsmodeller, og nu også elektrisk i e-tron modeller.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder