Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med trykte Haynes-manualer

Fremtidige manualer bliver digitale

Steffen F. Olesen
14/12-2020 kl. 09:12

Nogle af os har hænderne skruet nogenlunde rigtigt på i forhold til selv at servicere, reparere og vedligeholde vores køretøjer.
Med årene opbygges sædvanligvis nogen erfaring indenfor mekanik, teknik og håndværk, men de fleste har nok også oplevet, at der indimellem har været behov for en livline.
Det kunne være vedrørende ventilspillerum, knastkæde tolerancer, føring af et ledningsnet samt diagram over samme eller noget helt andet.
I de tilfælde er det en velsignelse at være i besiddelse af en værkstedshåndbog, reparationsmanual eller hvad de nu kaldes.

Undertegnede har gennem årene i vid udstrækning købt OEM-værkstedshåndbøger, når det har været muligt. Men biblioteket af reparationshåndbøger er også beriget med opslagsværker fra kendte aktører som Haynes og Clymer samt downloadede manualer, der efterfølgende er udprintet og sorteret i mapper.
Og der er sgu noget lidt hyggeligt over trykte manualer med fedt- og olieplettede sider, når tiden fordrives med at skrue i godt selskab på værkstedet.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder