Danmarks Smukkeste MC Messe - Med alle nyhederne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endelig tilbage i Danmark

Motorcykel-udstilling med alle nyhederne
Webmaster
26/03-2014 kl. 11:00

Efter snart mange år, uden rigtig motorcykel-udstilling i Danmark, er MC nyhederne igen samlet under et tag her i 2014. Det hele foregår på Gisselfeldt Kloster fra fredag d. 28. marts til søndag d. 30. marts.

Det bliver skønt igen at komme på udstilling, hvor alle 2014 nyhederne kan beskues, befamles og besiddes. Den mulighed har været savnet af mange gennem de seneste år.

Udstillingen på Gisselfeldt Kloster, beliggende mellem København og Næstved, har fået fuld opbakning fra de danske forhandlere, hvilket betyder alle MC nyhederne vil være at finde på udstillingen. Alt fra klassiske Harley-Davidson, fra vilde orange KTM, fra historiske Triumph, fra teknologiske Japan, fra de regelrette tyskere og alle de andre, vil kunne ses i levende live næste weekend.

På MagaCin glæder vi os som små børn til weekendens udstilling, og vil naturligvis lave en rapportage fra dette arrangement. Vi har sågar en stand på udstillingen, hvor vi gerne taler med læsere og seere. Gode ideer til fremtidige tiltag modtages gerne. Vi er placeret umiddelbart indenfor indgangen.

Med weekendens fantastiske vejrudsigt er der risiko for denne udstilling bliver et regulært tilløbsstykke, og at det dermed bliver noget overfyldt på udstillingen. Men det kan kun betegnes som et positivt problem. 

Se mere på hjemmesiden her. Eller på Facebook-siden her

Del med en ven

0 personer snakker om “Endelig tilbage i Danmark

Skriv et svar

Giver børn en ny start