Superbike: Glæd jer til weekenden - Robbin Harms
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Glæd jer til weekenden

Det er ikke kun MC udstillingen der trækker
Tommy Rønn
24/02-2011 kl. 14:30

Denne weekend er også starten på racersæsonen. Phillip Island banen i det sydøstlige australien er stedet hvor VM Superbike og Supersport tager hul på 2011.

Helt specielt bliver dette race, da vi danskere har vores gæve Robbin Harms med til start. Netop Phillip Island er en af Robbins yndlingsbaner, hvor han tidligere har gjort det så flot.

Robbin har efter tirsdagen kørt 9. hurtigste træningstid. Trods modstanderne har trænet langt mere gennem vinteren end Robbin. Flot. Han kommer med garanti meget længere frem i feltet.

Det bliver også første gang vi skal se den nye Kawasaki ZX10R i aktion. Både Tom Sykes og Joan Lascorz har kørt nogle imponerende træningstider. De er til videre placeret som 10. hurtigste og 5. hurtigste. Rigtigt flot på en helt ny maskinmodel i dette selskab.

Så kan undertegnede bedre forstå de herrer var svære at følge i Qatar, da vi var til den internationale presselaunch af den nye ZX10R. Her gik man og troede man kunne køre friskt, indtil disse to herrer åbnede for hanerne, og man måtte erkende at der findes nogle der bare er voldsomt hurtige. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Glæd jer til weekenden

  1. Hej Tommy.

    citat:

    Af Tommy Rønn

    24/2-2011 kl. 14:30 Motorsport

    | Mere

    Det er ikke kun MC udstillingen der trækker ……..

    Så kan undertegnede bedre forstå de herrer var ……..

    Du virker nu nærmere overtegnet…..

Skriv et svar

Giver børn en ny start