Ny på to hjul - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny på to hjul

Ny på to hjul - gammel på fire
Bakke Biler
04/10-2010 kl. 15:30

De har solgt biler til sønderjyderne siden 1979. Nu udvider Bakke Biler i Haderslev sortimentet med Suzuki motorcykler.

Faktisk er det et meget naturligt valg for Hans Christian Aagaard – aldrig kaldt andet en H.C. – og sønnen Flemming, at kaste sig over de to-hjulede. Begge nyder den følelse af frihed og fart, som kendetegner en dejlig tur på en motorcykel.

Vi er begge passionerede motorcyklister, så selvfølgelig har temaet været der mange gange. Nu har vi taget springet, og har indrettet stor motorcykelafdeling, ligesom vi har etableret service- og reparationsværksted, fortæller Flemming Aagaard.

Familien Aagaard er bestemt ikke noget ubeskrevet blad i sønderjysk autohandel. Kalenderen skal helt tilbage til 1979 for at finde åbningen af Bakke Biler. Den gang var lokalerne på Hirsevej i Haderslev lidt mere beskedne, men H.C. og hustruen Margit, fik skabt en ganske fin lille forretning, der et par år senere blev autoriseret Suzuki forhandler. Den gang var Suzukis sortiment imidlertid meget smalt, og der var brug for et bilmærke, der kunne tilfredsstille flere kunder.

Så i 1989 tog Bakke Biler springet og blev autoriseret Mazda forhandler i stedet. Der var dog stadig en plads i hjertet til den lille pris-fornuftige Suzuki-bil, og da sortimentet blev kraftigt forøget, vendte Bakke Biler tilbage som Suzuki forhandler i 1996. Den dag i dag er Suzuki meget stærk på markedet og Bakke Biler er en markant forhandler.

Mazda forhandlingen fortsatte frem til 2003, og Bakke Biler er stadig autoriseret Mazda værksted.

Når man har solgt biler til lokale forbrugere i snart 32 år, så har man bevist at man stå ved sit ord. Vi forsøger at leve op til denne troværdighed hver eneste dag – i hver eneste handel eller hver eneste reparation på værkstedet, siger Flemming Aagaard, der har været en del af ledelsen – sammen med sine forældre – siden 2004.

Når en kunde kommer ind i vores forretning, og vi får lov til også at sælge ham den næste bil, så er det for mig et bevis på, at vi har gjort vores arbejde godt, siger han.

Ud over salg og service af Suzuki biler samt service af Mazda biler, driver Bakke Biler også et Würth Bilpleje center på Hirsevej. Alligevel har man fundet energi til også at tage salg og service af motorcykler på programmet.

Det er faktisk ikke særlig almindeligt, selvom Suzuki er en meget stor spiller på det danske MC marked. Faktisk bliver vi den eneste Suzuki bilforhandler, der også har motorcykler. Det kræver nemlig en masse specialviden, og vi har måttet bygge et nyt værksted og ansætte en meget dygtig motorcykelmekaniker – Benjamin Mathiesen – for at kunne tilfredsstille de krav og ønsker som MC kunderne stiller. Og vi vil naturligvis være lige så seriøse og troværdige på MC området som på bil området, slår Flemming Aagaard fast.

I salgslokalerne på Hirsevej findes nu et meget bredt sortiment af Suzuki motorcykler, samt alt hvad hjertet begærer af tilbehør til de tohjulede. På værkstedet udføres service og reparationer – ikke alene af Suzuki motorcykler – men også Yamaha, Honda, Kawasaki samt PGO scootere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start