MotoGP på Mandalika i dag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP på Mandalika i dag

Marc Marquez ude, og det pisser ned
Steffen Olesen
20/03-2022 kl. 09:23

En hurtig lille reminder til dem af MagaCin’s læsere der interesserer sig for motorsport, og i særdeleshed MotoGP.
Det er i denne weekend der køres MotoGP, og i lige præcis dag løbet afvikles.
Det bliver usædvanligt interessant at følge, fordi den nye asfalt på den nyetablerede racerbane har vist sig at være et interessant bekendtskab.
Både træningskørsler og tidtagninger bød på en overflod af styrt, og det lykkedes ikke Marc Marquez at kvalificeres sig til Q2, da den mangedobbelte MotoGP mester styrtede flere gang i Q1.
Blandt de seneste nyheder fra MotoGP forlyder det, at Marc Marquez IKKE stiller op til dagens løb.

De foregående dages træningspas og kvalifikationskørsler bød på ræs, hvor en lang række kørere tabte forenden på vej ind i sving, og hvor det mest af alt lignede speedway, når kørerne gav den gas ud af svingene.
I dagens warmup styrtede Marc Marquez endnu en gang, og det skete med sådan en voldsomhed, at den 29-årige spanier ikke indfinder sig på startgridden i dag.

Marc Marquez’ uheld kom som rosinen i pølseenden på en række køreres styrt eller mirakuløse redninger, og for at blive i Marquez regi, så se lige en af spanierens seneste redninger i videoen nedenunder.

Og se også Marquez vanvittige highsider i videoen nedenunder.

Det vil føre alt for vidt, at bringe samtlige eksempler på vanvittige redninger og styrt fra weekendens MotoGP arrangement på Mandalika.
For at holde det kort kan vi fortælle, at startpositionerne fordeles som det fremgår af billedet nedenunder, hvor vi dog som tidligere nævnt ikke kommer til at se Marc Marquez deltage.

Regnen pisser i skrivende stund ned på Mandalika, hvor Miquel Oliveira i skrivende stund ligger på førstepladsen efterfulgt af Jack Miller og Fabio Qartararo.
Har du et MotoGP abonnement, så kan løbet lige nu ses live på MotoGP.com, hvor Jack Miller i øvrigt lige har indtaget førerpositionen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start