Kabe 2012 campingvogne: Masser af nyheder!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KABE 2012: Masser af nyheder!

Rækken af nyheder til modelåret 2012 er uendelig lang. Udviklingsafdelingen i Tenhult har haft travlt det seneste år. Hvis vi skal fremhæve de væsentligste ting, så må det nok være den nye caravandør sammen med det nye sølvfarvede eksteriør, som er nogle af de markanteste nyheder.
KABE
03/11-2011 kl. 15:00

Så snart du træder ind i den nye KABE fornemmer man straks, at døråbning er vokset fem centimeter i bredden. Når du studerer detaljerne på døren finder du masser af smarte løsninger: Ny lås og dørhåndtag samt integreret myggenet er standard. Det som ikke kan ses med det blotte øje er dørens opbygning, både ind- og udvendig. Dør- og dørkarm er resultatet af et tæt samarbejde mellem producenten Seitz og KABEs udviklingsafdeling. 

Køb Kabe campingvogne her.

Desuden kan du få 3-lags vindue eller spejl i døren som tilvalg. 3-lags vinduet er unikt i branchen og viser at KABE ”Altid et skridt foran” – som sædvanlig. Nyt dørtrin ved indgangsdøren med indlagt varme, sikrer en god varmefordeling hvorved man undgår en kuldebro.

KABEs rød-hvide farve er et ikon i branchen og har altid været en vigtig del af Kabes varemærke. Når andre producenter varierer eksteriøret har KABE holdt fast ved sine egne farver. Men for at forny udseendet lidt, kompletteres campingvognene med et sobert sølvglinsende farvefelt. Et stort skridt for KABE, og kendetegnede for KABE’s 2012 modelprogram. Desuden er der nye stafferinger både i front og bagende.

Luksus som metervare
KABE´s, slogan er ”Altid et skridt foran” og denne gang kommer KABE med endnu et nyt tiltag i campingbranchen. Udvendigt findes integreret belysning som monteres i alu-profilen på campingvognens højre side. LED-teknik står for belysningen. Den kortere variant på 1 meter er standard. Lyslisten kan bestilles som metervare, hvis man vil have lys langs hele siden, hvorved du får en god belysning i hele forteltet. En flot enkelt og funktionel løsning som også er energirigtig.

Nu kan du få besked når nogen er uden for vognen
En anden nyhed er udvendigt belysning med sensor, som tænder en lampe inde i vognen ved aktivering, hvorved du bliver opmærksom på at nogen er uden for vognen. (Ekstraudstyr)

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start