Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder

Video: MagaCin på EICMA 2019


Hektisk aktivitet og herlig atmosfære på verdens største MC-messe.


Var du en af dem der fulgte vores anbefaling og besøgte mc-messen EICMA 2019, kan du i videoen herover nyde gensynet med en række af de spændende 2020 nyheder du så i Italien.
For dig som ikke nåede det i denne omgang, er det måske det lille sidste skub der skal til, før du beslutter dig for at rejse til Milano næste efterår.

Mc-messen EICMA ved den italienske storby Milano i Italien er absolut en oplevelse, enhver ægte motorcykelentusiast burde unde sig selv mindst én gang i livet. Afsæt gerne nogle dage til besøget, for mc-messen der er verdens største er stor... rigtig stor.
1278 udstillere fra 44 lande lagde i år beslag på 280.000 kvadratmeter udstillings areal, så det er en rigtig god ide at medbringe praktisk fodtøj.

En enkelt dag var alt MagaCin havde til rådighed i år, så vi måtte også i denne omgang skære igennem, med benhård prioritering af hvilke officielle pressepræsentationer og udstillere vi kunne nå forbi. Videoen øverst giver dig et indtryk af messens omfang, det imponerende opbud af udstillere, den herlige atmosfære og den hektiske aktivitet.

Vi valgte i år at dække mest muligt på den korte tid, og følge op med artikler om nogle af de modeller vi så på EICMA.  
     
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke