Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Vanvittige superbikes
Vanvittige superbikes
Vanvittige superbikes

Vanvittige superbikes

Fra 0 til uendelig på et splitsekund

 
Amerikanske Motorcycle har haft samlet de vilde 2017 superbikes til test. Kravet var simpel. Pris under ca. 300.000 kr. Ægte Superbike med mindst 180 hk. Og minimum motorstørrelse i literklassen.Motorcycle konkluderer at der er meget lille forskel på nutidens superbikes. Alle er de vanvittig hurtige, og alle tilbyder langt mere motorydelse end hvad der kan udnyttes i offentlig trafik. Forskellen på målt ydelse på baghjulet i et ægte Dynojet testfelt, er ca. 27 hk mellem svageste og...
Prøv MagaCin Premium for kun 13,33 kr./md.
Med MagaCin Premium får du adgang til artikler med unikt indhold. Vi tester de nyeste køretøjer/udstyr og leverer indhold, der går i dybden og meget mere.
FÅ ALT DETTE MED MAGACIN PREMIUM
Adgang til hundredvis af artikler med unikt indhold.
10% rabat på annoncering hos 123mc.dk
Billig MC-forsikring
Kom med på MC Rejser
Rabat på brændstof hos Shell
Deltage i konkurrencer og vinde præmier på 123mc.dk og magacin.dk
Adgang til rådgivning i MC-relaterede spørgsmål
Lån MC-trailer i 24 timer

Kommentarer
Michael_p
Michael_p 14/12 2017 kl. 8:19
Stod jeg og skulle købe en af ovennævnte, ville jeg tage hen til Aprilia forhandleren. Her ville jeg stå og savle en formiddagstid, for herefter at tage hen til et af de japanske mrk. og skrive slutseddel. Ene og alene grundet tillid til mærket, driftssikkerhed og kvalitet. :-)
BoM
BoM 15/12 2017 kl. 14:05
Jeg har haft min RSV4R siden 2012 og har ikke haft nogle problemer med den så smut du/i bare hen og køb en, i vil aldrig fortryde det :-)
Michael l p
Michael l p 17/12 2017 kl. 9:17
Jeg har faktisk stået i præcis den situation - men besluttede at lægge den indre fornuft-stemme væk og købe en MC der talte til mit hjerte...Aprilia Tuono - jeg nåede at køre 4.800 kilometer i sæson 2017 - den første - eneste problem er ondt i smilemusklerne...jeg har set +25.000 kilometer test ingen problemer.
Relateret
Marked
Søg MC mærke