Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Toppolitiker tager på MC-rejse
Toppolitiker tager på MC-rejse

Toppolitiker tager på MC-rejse

20 lande, 50 dage og 8500 km

 
Det er en erfaren herre, som sætter sig bag styret på sin BMW 1200 GS for at rejse gennem 20 lande over ca. 50 dage. Omkring 8500 km regner Bendt Bendtsen med at tilbagelægge på sin tur rundt i Europa, hvor han beskriver dels turen og dels de historiske steder han besøger - og de mennesker man møder, når man rejser med MC. Turen kan måske ses som en slags afrunding efter ti års medlemskab og arbejde i Europaparlamentet.

Man kan være enig eller uenig i Bendtsens politik, men kan kender historien i de lande han besøger på sin GS 1200. Og der er også et enkelt eller to rejsefifs til de som måske overvejer motorcykelrejse for første gang.

Motorcykelrejsen kan dagligt følges i Århus Stiftstidende og andre regionalaviser ved Jysk-fynske Medier. Indtil videre er der kun publiceret en optakt, samt Kapitel et til Arnhem. Optakten til turen kan de læse her.

Bendt Bendtsen er uddannet politimand, men har en lang politisk karriere ved de Konservative. Folketingsmedlem i 1994, partiformand i 1999 og Økonomi- og Erhvervsminister fra November 2001. Fra 2009 og til i dag medlem af Europaparlamentet, men genopstiller ikke ved det kommende valg.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke