Motorcykeludstilling 2018
24.-25. feb. i København

Køb billetter Mere info
Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Test: Komplet sæt fra Oxford
Test: Komplet sæt fra Oxford
Test: Komplet sæt fra Oxford
Test: Komplet sæt fra Oxford
Den gode rygvarmer i buksen 
Test: Komplet sæt fra Oxford
Nogle af de utallige luftindtag 
Test: Komplet sæt fra Oxford
En skredet syning 
Test: Komplet sæt fra Oxford
2 x hanvelcro hæfter ikke 

Test: Komplet sæt fra Oxford

Oxford Stockholm jakke og Continental buks under testkniven

Med en pris omkring 3.700 kr. er dette sæt Oxford tekstiltøj prissat rigtig fornuftig. Sættet lanceres som vandtæt, er udstyret med alle de rigtige beskyttelsesdetaljer, har pasform der passer flertallet og har et design der klæder de fleste gade og eventyrmotorcykler. Oxford Stockholm og Continental bør derfor være et regulært hit til prisen. Men holder dette Oxford alt det lovede?


Første gang tøjet prøves, imponeres man af de mange gode detaljer. Der er mængder af godt placerede lommer, både udvendig og indvendig. Der er flere justerbare friskluftindtag der kan gøre de varmeste dage udholdelige. Bukserne kan bruges både med seler, og uden hvor de sammenlynes med jakken.


Et af de mange justerbare luftindtag


Der er på både jakke og buks, justeringsstropper der kan tilpasse størrelse samt sikre at beskytterne bliver på de rigtige placeringer. Derudover kan både ben og ærmer tilpasses perfekt så tøjet sidder tæt til støvler og handsker.


Det varme for til ydersæsonerne kan let lynes ud af både bukser og jakke. Det vandtætte lag er en del af yderjakken, så vandtætheden bibeholdes også uden det ekstra varme for.


Alle detaljerne der kan sende dette tøj helt til tops blandt vores anmeldelser er på plads.


Desværre fejlede det første sæt tøj vi prøvede, hvilket hurtig ødelagde det gode helhedsindtryk. Efter et par dage begyndte højre knæbeskytter at falde ned af benet. Det viste sig at syersken har været forvirret under produktionen, og brugt han/han velcro til lukningen. 2 gange han-velcro hænger ikke sammen, og lommen med beskytteren sprang konstant op. En dag senere skred en syning på venstre ben, og vinden truede konstant med at splitte buksen helt ad. Oxford bytter med et smil, så ovenstående betyder kun nyt tøj til slutbrugeren.


2 x hanvelcro hæfter ikke godt


Heldigvis havde leverandøren fremsendt to sæt tøj. Det andet sæt var en størrelse større, men blev taget i brug grundet defekten i første sæt, og dette sæt viste langt bedre kvaliteter. På dette tøj var velcro isyet korrekt med han/hun og syningerne holdt til strabadserne.


Vandtætheden er godkendt. Det holder ikke tørt som f.eks Städler og Halvarsons, men er på niveau med andre mellemklasse-mærker. Det betyder man holder tør gennem byger, men bliver fugtig i skridt og på bryst efter timevis af konstant regn.


Prisen er lav, hvorfor dette Oxford tøj godkendes herfra. Træerne vokser ikke ind i himlen, og som altid får man hvad man betaler for. Et fornuftigt sæt for dem der har et stramt budget.

Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke