Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Sikke en redning!
Sikke en redning!
Sikke en redning!

Sikke en redning!

Alex Marquez følger i sin storebrors fodspor

 

De motorsportsinteresserede er muligvis bekendt med Marc Marquez’ lillebror Alex Marquez, som gennem sin karriere har kæmpet sig op gennem klasserne, og her kan der velsagtens være tale om at træde i broderens fodspor - også på flere måder.


Marc Marquez er kendt verden over, ikke kun på grund af sine formidable præstationer på en oprejst racer, men også for at slippe godt fra de vildeste situationer, ved hjælp af hvad der mest af alt minder om overnaturlige kræfter.


Kast nu et blik på nedenstående video hvor lillebroren Alex Marquez på forbløffende vis, slipper utrolig godt afsted fra en hændelse der ville sende langt de fleste motorcyklister en tur om på rygskjoldet.

 

 

Storebroderens reaktion på denne video lyder som følger: ”I've seen it 50 times and I'm not tired. These things happen once or twice in a lifetime. It has saved a possible injury. I wish I had seen his panicky face under the helmet."

 

Alex Marquez fører I skrivende stund Moto2 mesterskabet, og kom under en træning i massivt regnvejr på afveje, i det sidste sving på Motegi i Japan.

På en eller anden måde lykkedes det ham at holde maskinen på hjulene, mens han på akrobatisk vis bliver katapulteret af sadlen, for herefter at lande på begge ben ved siden af raceren og ”surfe” hen ad banen inden han får hold på maskineriet, for til sidst at springe i sadlen igen og gennemføre træningen.

 

Marc Marquez tilføjer: "He was very lucky. Not for the save, but because they recorded it in a very good way, even in slow motion, so he will have this video for all his career."

Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke