Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Racerkørere indsamler donationer til branden i Australien
Racerkørere indsamler donationer til branden i Australien

Racerkørere indsamler donationer til branden i Australien

MotoGP rytter Jack Miller og hans tidligere kollega Casey Stoner føler dybt for de berørte i Australien og giver en hjælpende hånd

 

Vi er vel efterhånden alle bekendt med det frygtelige scenarie der i øjeblikket udspiller sig i Australien, hvor et flammehav hvert sekund opsuger massive områder, og i den grad påvirker dyreliv, natur og faktisk også menneskeliv. Ifølge Ekstra Bladet blev op mod en kvart million mennesker i går bedt om at forlade deres hjem som følge af de omfattende brande, hvor to af dem i øjeblikket er ved at smelte sammen for herefter at dække et område på 6000 kvadratkilometer.

I alt har branden efter sigende opslugt ikke mindre end 103.000 kvadratkilometer og 27 personer meldes ind til videre dræbt.

 

Verden over gør indflydelsesrige og velhavende personer deres bedste for at hjælpe landet i den svære tid, og senest inden for motorsport har Jack Miller (Pramac Racing) bortauktioneret en af de hjelme han bar gennem en del af 2018 sæsonen, for her efter at donere det fulde beløb til New South Wales Rural Fire Service i Australien.

Den 24 år gamle racerkører som har en enkelt MotoGP sejr i rygsækken er født og opvokset i Queensland Australien, og fik ved hammerslag efter 22 bud skrabet 18.000 australske dollars sammen for den signerede hjelm. 

Løst omregnet til vores valuta er det på den gode side af 83.000 kr. - FLOT! 


Artiklen fortsætter under opslaget


Kort tid efter Jack Miller's fantastiske indsats meddelte tidligere MotoGP verdensmester Casey Stoner - som også er født i Queensland Australien - at han også ville starte en auktion, hvoraf indtægterne på samme måde som ved Miller's hjelm, vil gå til det hårdt ramte land.

Den inaktive racerkører skriver på Instagram at han er dybt ked af at se de amerikanske nyheder om brande i Australien, samt ødelæggelsen af både dyre- og menneskeliv den fører med sig. 
Han skriver også at han er taknemmelig og fuld af ærefrygt over for de der bringer deres eget liv i fare for at beskytte og redde, og vil derfor bidrage med sin egen lille del ved for første gang nogensinde at bortauktionere en af sine kørerdragter.

Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke