Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder

Program #17 31.12.2009

Høj kvalitet
265.7 MB
Medium kvalitet
86.5 MB

Sneeventyr på MC
Vilderten KTM 690 SMC
Darioen Ducati Monster
Billig motard god nok?
Og meget meget mere...


     
Kommentarer
peterg
peterg 1/1 2010 kl. 11:14
Godt nytår. Alletiders tømmermænds-TV.
Soldier
Soldier 1/1 2010 kl. 20:00
Godt nytår!
Tak for alle de gode programmer fra det forgangne år, og glæder mig allerede til de mange gode timer i det nye år. Fint program med fine maskiner. Gode tests.
OFH
OFH 2/1 2010 kl. 16:43
Godt nytår til alle.
Pas på at jeres programmer ikke bliver for poppede og at det ikke kommer til at se ud som om at i dyrker jer selv for meget. Personligt forventer kun jeg mc-relateret stof i et mc-program. Lidt mindre snak og ingen smarte klip af alt muligt andet end mc'er. Programmet skulle jo nødig ende som en af de utallige intetsigende programmer fra tv.
Men det er jo altså kun min personlige mening!
Mikkel E
Mikkel E 2/1 2010 kl. 19:09
Først og fremmest er det super fedt, at der er kommet et dansk mc-program, og jeg glæder mig altid til at se det. Men jeg er helt enig med OFH i, at der godt kunne være mere om mc'er og mindre snak. Fx gentager I jer selv utrolig mange gange, hvilket er ærgeligt, for det tager tid, der ellers kunne være brugt til at vise mere mc. Hvis I har problemer med at teste cykler her til vinter, så test udstyr (beklædning, rygskjold, brystskjold, airbags osv.).

Ellers tak for flere gode programmer i 2009 - glæder mig til alle dem der kommer i det nye år.
a-sen
a-sen 6/1 2010 kl. 17:31
Tak for 2009. Kan kun give Mikkel E rat i det han skriver.
Glæder mig til alle de kommene programmer.
Thomas E
Thomas E 9/1 2010 kl. 11:46
Så fik jeg endeligt set nytårs programmet… Bedre sendt end aldrig :o)
Det var super godt, og jeg er glad for at I havde nogle Motard med, og det var faktisk nogle fine tests. Det ser ud til at I havde et par tests ”gemt” fra efteråret – det var godt tænkt!
At I lave en udsendelse med lidt leg i, det går der ingen skår i glæden af, for selv om vi gerne vil have tests af udstyr og motorcykler, så er det jo lidt svært når sneen ligger over landet (med mindre det er tests af snescootere)

En forsinket nytårs hilsen og en tak for alle de gode timers TV i 2009 – glæder mig til at se hvad I kan diske op med i 2010….
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke