Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Prisbillig Yamaha YZF-R1
Prisbillig Yamaha YZF-R1
Prisbillig Yamaha YZF-R1

Prisbillig Yamaha YZF-R1

Ny lavprisversion med efternavnet S annonceret af Yamaha

 
Yamaha har netop annonceret en yderst spændende motorcykel til 2016. En prisfornuftig version af den ultra sportslige YZF-R1, med modelnavnet YZF-R1S.

Alt tyder på en prisreduktion på ca. 40.000 kr. sammenlignet med standardversionen YZF-R1 til 320.000 kr. Altså vil Yamaha YZF-R1S kunne sælges i Danmark for fornuftige ca. 280.000 kr. Rigtig spændende. Uden afgift til racerbanen vil prisen lande lige over de 110.000 kr.

Naturligvis er der en pris at betale for "discount" versionen. Flere steder er magnesium skiftet til det billigere aluminium eller stål.

Samlet er vægten på YZF-R1S steget ca. 4 kg, sammenlignet med den dyre version YZF-R1. Ikke nogen stor pris for at spare ca. 40.000 kr. for den fine motorcykel. 10.000 kr. pr kg.
Resten af Yamaha YZF-R1S er som YZF-R1, hvilket betyder fantastisk elektronik, der konstant hjælper piloten til høje svinghastigheder og flotte omgangstider.

Desværre er Yamaha YZF-R1S endnu kun annonceret til de amerikanske marked. Det vides altså endnu ikke om vi kommer til at se den prisfornuftige Yamaha superbike i Europa.

Kære Yamaha Danmark. Venligst hent YZF-R1S til de danske butikker.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke