Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Julemænd spottet i Sverige
Julemænd spottet i Sverige

Julemænd spottet i Sverige

Omkring 20 friske gutter i det svenske besluttede sig for at sprede lidt ekstra juleglæde op til dagen du ved.

 

Mange beskriver tiden op til jul som stressfyldt når de sidste julegaver skal rekvireres og stegen skal i hus, og jeg selv skal da ikke sige mig fri for at blive småirriteret over al den trængsel i byerne. 

Men hvordan ville situationen se ud hvis du pludselig på turen efter de sidste julegaver kunne høre 2- og 4-taktere i det fjerne, og snart efter i horisonten se en flok julemænd glide hen ad gaden på sådan en kold december dag – mon ikke et lille smil ville trille over ansigtet, efterfulgt af en herlig varme der breder sig i kroppen. Lad os udelade den del der hedder misundelse.

 

 

Som du kan se i klippet ovenfor samledes en flok kække svenskere få dage inden juleaftensdag - de fleste iklædt julemandskostume eller nissehue - for at hjælpe julefreden lidt på vej, og gutterne har så sandelig deres helt egen måde at bringe smil frem på forbipasserendes læber - og dømt ud fra manden i klippet der vinker med begge arme over hovedet, må vi antage at det virkede.


Undertegnede har været i kontakt med en af deltagerne som beskriver eventet som 20 motorcykler, 19 julemænd og én panda. Grundet sidstnævnte antager vi at kostumeforretningen ikke havde nok af de røde klæder på lager, og så må man jo nøjes.

 


Da slikstokkene var uddelt og dagen gik på hæld, blev der i flokken rejst forslag om at ændre ruten næste år og lægge turen forbi København som jo kun ligger et stenkast derfra, men da det med sikkerhed resulterer i bøderegn lægges idéen nok hurtigt i graven.

 

Hvad ville du sige til at møde sådan en flok på en travl og stressfuld dag i december?

Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke