Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Hvad vil Rossi?
Hvad vil Rossi?

Hvad vil Rossi?

Valentino Rossi har endnu ikke besluttet om han fortsætter karrieren i 2021, hvorfor Petronas SRT nu sidder på kanten af sædet i spænding.

 

Da Yamaha’s fabriksteam tog beslutningen om, at de ikke længere kunne vente på Valentino Rossi’s beslutning omkring sin fremtid i MotoGP, og i stedet skrev kontrakt med Fabio Quartararo, lovede de samtidig italieneren et sæde i deres satellit team Petronas, skulle han beslutte sig for at fortsætte i 2021.

Men det løfte betød blot at Yamaha skubbede Rossi’s ubeslutsomhed over på Petronas, som nu står i en situation hvor de ikke kan deltage i 2021 sæsonen, før doktoren tager sin endelige beslutning.

 

Coronakrisen kom groft sagt som held i uheld for Petronas, da det ville have set meget sort ud for dem hvis sæsonen var skudt i gang som planlagt. Valentino Rossi meldte nemlig ud tidligere på året, at han ville bruge sæsonens første 6-7 løb som betænkningstid, og se om han stadig kunne konkurrere med de forreste i flokken, hvilket betød at der var deadline for Rossi i Juni.

Skulle Rossi til den tid have besluttet sig for at trække stikket, ville Petronas stå med et kæmpe problem; for midt i sæsonen har langt de fleste ryttere nemlig allerede skrevet kontrakt for den efterfølgende sæson, og i det tilfælde ville holdet altså stå uden fuldt mandskab.

Men da pandemien har sat MotoGP på hold, er langt de fleste snakke om nye kontrakter også gået i stå.

 

Intet er besluttet endnu, men lad os antage at Rossi fortsætter racerlivet hos Petronas fordi han ikke vil ende sin succesfulde karriere med en sæson med meget få løb - eller værre endnu, en sæson uden løb – så sker det altså stadig under kontrakt med Yamaha’s fabrikshold, som under forhandlingerne garanterede ham en factory-spec Yamaha YZR-M1, og fuld support fra Yamaha’s ingeniører.

 

Det kan næsten siges med sikkerhed, at legenden snart hænger dragten på bøjlen; alderen trykker jo. Under alle omstændigheder bliver super spændende at se, hvor Valentino Rossi lander i fremtiden, for man kan nærmest ikke forstille sig at han forlader sporten helt.

Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Kræft er ikke for børn
Søg MC mærke