Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
BMW vil ramme yngre motorcyklister
BMW vil ramme yngre motorcyklister

BMW vil ramme yngre motorcyklister

Hos Xpedit er det ikke mindst den nye BMW S1000RR, der har vakt interesse på udstillingen

 
Den har friske farver, der appellerer mere til et yngre publikum.
- Det er +45, der fortrinsvis kører motorcykel i Danmark. Det er den gruppe, der har pengene, men vi vil gerne vække interessen hos de lidt yngre, og derfor laver BMW modeller, der med farvevalg hitter mere hos yngre. BMW har hidtil heller ikke haft modeller under 700 kubikmeter, så også her vil vi om et par måneder få modeller hertil med mindre motorer, så vi også prismæssigt rammer et bredere publikum, siger Kurt Møberg, Xpedit, der sælger BMW-motorcykler fra hans 2 butikker i Farum og Ølgod.
Kurt Møberg glæder sig over publikumsinteressen, som har været overvældende.
- Det er selvfølgelig først og fremmest interesserede, der kommer forbi, men nogle ender også som kunder. Vi har allerede efter en halv dag noteret flere kontakter, vi skal arbejde videre med, men handlerne bliver først klaret efter messen, siger en tilfreds Kurt Møberg.

- Med nye modeller med et mere friskt farvevalg og med motorer med færre kubikmeter vil BMW appellere til et yngre publikum, siger Kurt Møberg, indehaver af Xpedit.

Kommentarer
Engangtil
Engangtil 1/3 2015 kl. 10:14
Enten kender Kurt Møberg ikke BMW's eget program, eller også fejlciterer journalisten ham gevaldigt.
G650GS/Sertao og scooterne C600/650 er da under 700 kubik(centi)meter. Og for få år tilbage var der da også en 450'er i form af G450.
bimmertossen
bimmertossen 1/3 2015 kl. 11:51
det er bare expedit i en nødeskal. og nu er de så snart de eneste der sælge BMW i dk
Mr jen jen
Mr jen jen 2/3 2015 kl. 19:07
Ja det skal nok blive et HIT med expedit som ene forhandler i Dk Det var så total slut med BMW for mig men kvaliteten er sgu heller ikke i top mere
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke