Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Telte af pap
Telte af pap
Telte af pap

Telte af pap

Ville du bo i et telt, der er lavet af pap?

 
Mange festivaller er de seneste år begyndt at tilbyde overnatningsmuligheder til deres gæster. Selve overnatningen foregår ofte i specielle rammer. Det kan være i en stor øldåse, en svinebue, eller som på Bornholm til Wonderfestiwallen i et paptelt.

Regn ødelagde papteltene
Den næsten konstante sommerregn satte også sit præg på festivallen. Det endte med at give en del gæster i teltene en oplevelse, de helst havde været foruden:  Papteltene kollapsede simpelthen under de massive mængder vand. Det på trods af at producenten sælger dem med argumentet om, at de kan klare en tur gennem en vaskehal.

KarTent
Teltene er produceret i Holland af virksomheden KarTent. De har stor succes med dem. Teltene findes i flere udformninger og de er næsten skræddersyet til festivalbrug. Man bruger dem, smider dem ud og pappet kan derefter genanvendes på en miljørigtig måde. 
På Borholm gik det alligevel galt. KarTent er naturligvis ikke glade for den erfaring og derfor har de undersøgt teltene for at finde en forklaring. Den er de kommet med nu, fortæller TV 2/Bornholm.

Forklaringen
Det er angiveligt de klips, der holder teltene sammen, der også leder vand ind gennem pappet. Når vandet kan passere den "vandtætte" coatning, tager det ikke lang tid, at opløse pappet omkring klipsene. Når det sker, kollapser teltet.

Læs mere: 
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Seneste
Kræft er ikke for børn