Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tesla præsenterer eldreven lastbil
Tesla præsenterer eldreven lastbil
Tesla præsenterer eldreven lastbil
Tesla præsenterer eldreven lastbil

Tesla præsenterer eldreven lastbil

Tesla vil revolutionere lastvognsbranchen

 
Tesla har igen præsenteret nyheder. Store nyheder, for Tesla offentliggjorde en linje af eldrevne lastbiler. Semi, kommer lastbilen til at hedde. 
Som vanligt med en imponerende accelerationsevne: 0-96 km/t (60 mph) klares på 5 sekunder uden last og 20 sekunder med en last på 36 ton. Imponerende, og det bliver spændende at se, om det kommer til at holde i virkeligheden.

Lastbilen bliver drevet af fire motorer (en til hvert baghjul) og lastbilen skulle have en rækkevidde på ca. 800 km ved en marchhastighed på ca. 100 km/t på motorvej. Medvirkende den lange rækkevidde er en aerodynamik, som skulle være bedre end en supercars. Det lidt spidse design gør også, at chaufføren sidder placeret midt i lastbilen, modsat ude i siden, som er standard i dag. Så længe det varer - for Semi bliver delvist selvkørende. I en konvoj er det kun nødvendigt med en chauffør i den forreste lastbil i et vogntog.

Opladningstiden for 80% af batteriet bliver en halv time. Tesla giver en garanti på 1.609.344 km (1.000.000 miles) på hardwaren. Produktionen forventes at begynde i 2019.


Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg bilmærke