Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Stort prisfald for Nissan Qashqai
Stort prisfald for Nissan Qashqai

Stort prisfald for Nissan Qashqai

Nissan Qashqai blev den mest solgte bil i marts 2019 med mere end 1.400 biler. Den lå også nummer ét i februar, og er derfor samlet set den mest solgte bil i Danmark i første kvartal 2019.

 
I marts, april og maj kan der spares kr. 20.000 på Nissan Qashqai med Acenta udstyrspakke. Eller man kan istedet få den ekstra udstyrspakke Roof Pack med i købet uden beregning. Tilbuddet gælder både varianten med 140hk og 160hk samt 160hk med DCT automatgear.

Priserne på Nissan Qashqai starter ved kr. 239.990. Og tilbuddet på Qashqai Acenta starter ved kr. 258.190.

Nissan Qashai Acenta er særdeles veludstyret og indeholder som standard bl.a. klimaanlæg, fartpilot, 7" infoskærm med Apple CarPlay, bakkamera, skilte-genkendelse og vognbaneassistent samt intelligent nødbremse.

Roof pack udstyrspakken indeholder panoramaglastag med mørktonet glas og elektrisk solskærm samt sølvfarvede tagrælinger.


Nu fås Qashqai med ProPILOT
Der er nu også muligt at få førerassistent systemet ProPILOT i Qashqai. Det fås som standard i udstyrsvarianten Tekna+.

ProPILOT fungerer ved kørsel i én vognbane på motorveje. Systemet gør det muligt for bilen at holde afstanden til den forankørende, standse, sætte i gang og blive midt i vognbanen ved kørsel med høj hastighed og ved køkørsel.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg bilmærke