Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Rap Alfa Mito
Rap Alfa Mito
Rap Alfa Mito

Rap Alfa Mito

Ny TwinAir turbomotor

 
Den populære Alfa MiTo er igen kommet på privatleasing-programmet hos Alfa Romeo, og som noget helt nyt kan man nu også få den rappe italiener med en unik TwinAir turbomotor på 85 hk. Den sporty Alfa MiTo har en af klassens laveste CO2-udledninger og et højt omdrejningsmoment, der sammen med en helt unik lyd giver ægte italiensk køreglæde!

Ægte køreglæde og smukt design er to af de elementer, der kendetegner Alfa MiTo. Køreglæden sikres blandt andet via Alfa Romeos særlige DNA-system, der er standard på Alfa MiTo TwinAir. DNA-systemet giver, ved hjælp af et enkelt vip på en kontakt, føreren mulighed for selv at vælge opsætning af motorstyring, effekt og styretøj. Særligt i den nye Alfa MiTo TwinAir kommer DNA-systemet til sin ret og sikrer, at chaufføren får det maksimale ud af den karismatiske turbomotors temperament:

”Folk, der kører Alfa MiTo, vil gerne have en bil i stilrent italiensk design, som skiller sig ud fra mængden og giver optimal køreglæde. Med den nye Alfa MiTo TwinAir til 229.900 kr. får man alt det, samtidig med at man kan nyde et højt udstyrsniveau med bl.a. aircondition,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Privatleasing er tilbage hos Alfa Romeo
Som det er tilfældet med søsterbilerne i Fiat, tilbyder Alfa Romeo igen privatleasing på alle Alfa Romeo-modellerne. For 2.495 kr. om måneden kan man eksempelvis sætte sig bag rattet i Alfa MiTo 1.3 JTDm, som har en turbodieselmotor, der er optimeret til at køre helt op til 28,6 km/l.

”Vi kan i samarbejde med Alm. Brand Leasing tilbyde en fin pris til dem, der ønsker at privatlease en Alfa MiTo. På linje med resten af Alfa Romeo-modellerne får man med privatleasing fuldt overblik over den månedlige udgift,” siger Steffen Holm.

Alfa MiTo TwinAir kan opleves hos Alfa Romeo-forhandlere i hele landet.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Seneste
Marked
Søg bilmærke