Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Opel har endnu ikke frigivet informationer om rækkevidde eller pris, men lover længere rækkevidde end for de fleste lignende elebiler.
Opel har endnu ikke frigivet informationer om rækkevidde eller pris, men lover længere rækkevidde end for de fleste lignende elebiler.  
Der er plads til fem personer, og Ampera-e har et bagagerum på størrelsen med andre biler i kompaktklassen. 

Opel sender elbil på gaden i 2017

Næste år sender Opel en elbil på gaden med navnet Amepra-e. Rækkevidden bliver længere end for de fleste andre traditionelle elbiler.

 
Ampera-e bliver navnet på en ny elbil fra Opel, der kommer på gaden næste år. Navnet antyder et slægtskab med el-hybrid’en Ampera, der var den første af sin art. Men hvor den oprindelige Ampera kombinerede elmotorer med en benzinmotor er Ampera-e en traditionel elbil uden benzinmotor til at forlænge rækkevidden. Opel har i stedet gjort sig store anstrengelser for at sikre elbilen en rækkevidde, der er længere end for de fleste andre elbiler og til en konkurrencedygtig pris. Ampera-e får fem siddepladser og den fulde pakke af Opel’s kommunikationssystemer til integration af smartphones i bilen og butlerservice i form af Opel OnStar med automatisk nødopkald i tilfælde af en alvorlig ulykke.   

“Elbiler har potentiale til at bidrage betydeligt til beskyttelse af klimaet og reduktion af emissioner, ”siger Opels topchef, Karl-Thomas Neumann om baggrunden for introduktionen af en elbil. 

Batteripakken er gemt væk under gulvet i bilen, der har en rummelig kabine med plads til fem personer og et bagagerum, der er sammenligneligt i størrelsen med biler i kompaktklassen.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg bilmærke