Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye Bridgestone poter til eventyr

Bridgestone A40

CO
16/05-2015 kl. 12:01

Magacin har været i Portugal for at prøvekøre årets nyheder fra dækproducenten Bridgestone, og man må sige at det tunge skyts var kørt i stilling ved pressepræsentationen, hvor ingen ringere end en af fortidens store roadracing helte, Freddie Spencer fungerede som masterkører for deltagernes road-tour.

En hyggelig passiar med en drink i eftermiddagssolen i selskab med racer ikonet, afløstes af velkomstmiddagen hvor undertegnede kom til at sidde skråt overfor manden, og således kunne se sig underholdt af Freddie's mangfoldige interessante og sjove fortællinger fra racerbanerne.

Den lune amerikaner inddrog adskillige af fortidens glorværdige skikkelser fra racerbanerne, og man må sige setup'et var strategisk godt tænkt af Bridgestone, da det var yderst vanskeligt at bevare et eventuelt dårligt humør i den gæve racerkørers selskab.

Aftenen blev rundet af med den sædvanlige tekniske præsentation, hvor repræsentanter fra Bridgestone øste ud af informationer vedrørende det nye dæk.

Den tuds

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder