Kampagne: Spar 50% på dit abonnement - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kampagne: Spar 50% på dit abonnement

Spar 50% på første indbetaling - Gælder kun i efterårsferien.
Steffen F. Olesen
15/10-2022 kl. 05:00

Efteråret nærmer sig med hastige skridt…! Det betyder, at der lige rundt om hjørnet venter en stribe præsentationer af nye modeller og teknologi, som alt sammen vil finde vej her til siden, så passionerede danskere kan vide sig sikre på, at være helt og aldeles opdateret, inden snakken går løs i klubben eller værkstedet.

Ligeledes betyder det, at vi inden længe rammer en ny sæson, hvilket naturligvis betyder flere dybdegående tests af motorcykler og udstyr.
Men vi skal lige have overstået den kolde tid, hvor dyret desværre er opstaldet for de fleste af os, og her kan man med fordel bruge tiden på, at få læst op på tingene.

Seks måneders ubegrænset adgang for kun 59 og en halv
Til og med d. 23. oktober kl. 23:59 får du 50% rabatalle abonnementstyper på MagaCin, som giver ubegrænset adgang til daglige nyheder, et arkiv der i skrivende stund overstiger 11.000 artikler, over 600 tests og prøvekørsler af motorcykler, omkring 100 tests af udstyr, eksklusiv billig MC-forsikring samt gratis lån af MC trailer.
Og så forsvinder en del af reklamerne på siden også.

Læs mere om abonnementsfordele her

Rabatten gælder den første indbetaling, så tilmelder du dig et 6-måneders abonnement får du alt ovenstående for kun 59,50 danske kroner det første halve år, og vælger du tre måneder koster det dkr. 34,50.

MagaCin holder dig opdateret
På MagaCin stræber redaktionen efter at formidle de seneste nyheder til danske motorcykelinteresserede hurtigst muligt, i et forståeligt format i øjenhøjde.
Til den kommende sæson har vi selvfølgelig også en stribe MC-tests på programmet, hvor de første modeller allerede nu er booket til test så snart saltet er væk fra vejene, ligesom test af udstyr og andet grej naturligvis også er på tegnebrættet.

Vil du være helt sikker på ikke at gå glip af noget – hverken de seneste nyheder, tests eller sjove videoer – så kan du med fordel klikke på den lille klokke nede i højre hjørne af din skærm… Så sørger vi nemlig for at holde dig opdateret via push beskeder.

Er du typen som helgarderer dig, eller bare gerne vil have et hurtigt overblik over dagens seneste emner, så kan du også følge MagaCin.dk på Facebook eller Instagram, hvor vi på den ene eller anden måde dagligt holder vores følgere opdateret med almindelige opslag og stories.

OBS: Kampagnen slutter søndag d. 23/10-22 kl. 23:59

Del med en ven

2 personer snakker om “Kampagne: Spar 50% på dit abonnement

    1. Som beskrevet ovenfor, så gælder tilbuddet første indbetaling når der oprettes et abonnement. Og det er uagtet om brugeren er tidligere abonnent eller ej.

Skriv et svar

Giver børn en ny start