Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Voldsom salgsvækst
Voldsom salgsvækst
Copyright © Motorcykel Forhandler Foreningen 
Copyright © Motorcykel Forhandler Foreningen 

Voldsom salgsvækst

Lavere afgifter og et fordelagtigt vejr har boostet salget af motorcykler

 
Væksten i nysalg af motorcykler i 2018 er ikke mindre end 23% over niveau i forhold til samme tidspunkt sidste år. Det viser en opgørelse fra Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF), som også viser lidt om, hvad det er borgerne har købt. Og det er i særdeleshed Yamaha MT-07, som der er blevet solgt ikke mindre end 190 stk af. På andenpladsen findes storebror MT-09, som der er solgt 60 stk af. Så hvis du ser en Yamahaforhandler med et smørret grin, ved du nu hvorfor.


MFF peger selv på de lavere udgifter som en vigtig faktor i forhold til salgsvæksten. Kombineret med en lav arbejdsløshed, er der simpelt hen flere som får råd og lyst til at udleve drømmen om at køre motorcykel. Og når det er blevet billigere at anskaffe ønskemotorcyklen, stiger salget. Det ses også i det øgede salg i premiumsegmentet, som fx BMW og Harley-Davidson, der begge har klaret sig hæderligt i år.


Interessen for brugte motorcykler er også steget, viser trafikken til123mc.dk. Og her er den solrige sommer sikkert også en del af forklaringen. Trafikken til siden viser i hvert fald et klart mønster med, at en solrig dag efterfølges af en aften med mange nysgerrige klik på motorcykelannoncerne. Kawasaki oplever det samme.

Men mon ikke det også hjælper, at det er blevet mere sikkert at køre MC? ABS udbredt; kurve-ABS er det næste store. Og de store MC-producenter eksperimenterer i det skjulte med automatisk nødbremse.
Kommentarer
helgeersal59
helgeersal59 15/8 2018 kl. 0:08
Er der nogen brugere, der har købt en Benelli hos T Hansen og som vil fortælle om deres oplevelse?
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke