Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
USA - Vinales styrter, Márquez vinder
USA - Vinales styrter, Márquez vinder
USA - Vinales styrter, Márquez vinder

USA - Vinales styrter, Márquez vinder

Márquez i pole og opsat på sejr på Circuit Americas

 
Márquez havde domineret tidstagningen og startede derfor i pool position men med Vinales, Rossi og Pedrosa lige bag ved sig var der lagt op til alt kunne ske.

Danny Pedrosa fik en fantastisk start og lagde sig solidt ind på første pladsen fra start, og skubbede der ved profilerne ned i rækken. Márquez lagde sig derfor på 2. pladsen og fulgte i Pedrosa spor, Rossi lå solidt på 3. pladsen.

Efter kun 2 omgange kom Vinales for langt ud i sving 18 og tabte forenden, han måtte udgå og vinke farvel til en fuldhus rekord for 2017. Valentino Rossi gik heller ikke fri for uheld, midt i løbet lagde han Yamaha’en lidt bredt ind i sving 10 og i et forsøg på at få Yamaha’en på rette kurs igen fik han bytte lidt maling med Zarco på 4. pladsen inden Rossi valgte at tage en alternativ linje uden for banen. 
Den alternative linje betød dog at Rossi forblev på 3. pladsen men dette stunt skulle vise sig at koste ham 0.3 sekunder i straf.

Med 13 omgange tilbage havde Márquez lurepasset nok på Pedrossa og valgte at det var på tide at få rangorden på plads igen. Efter en kort ”Dogfight” lagde Márquez sig sikkert på første pladsen og kruset sikkert i mål i bedste Marc Márquez stil. Efter Pedrosa var blevet skubbet ned på 2. pladsen så Rossi sit snit til at køre forbi Pedrosa og ligge sig på anden pladsen.

Heldigvis for Rossi faldt Pedrosa længere og længere tilbage og sluttede mere end 5 sekunder efter Rossi, derved fik straffen som Rossi tidligere havde indkasseret ingen særlig konsekvens for ham.

Aprilla’erne havde åbenbart svært ved at klare den voldsomme sidevind på 3 M/S på den amerikanske racerbane og måtte derfor et utal af gange en tur i asfalten både under tidstagningen og under løbet. Som så mange andre tidligere Yamaha kørere kunne Lorenzo heller ikke finde formen på Ducati’en den her gang og måtte tage sig til takke med en 9. plads. 

Valentino Rossi 2. plads rykkede ham op på 1. pladsen i den samlet stilling.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke