MC udstilling 2019
23.-24. feb. i København

Køb billetter Mere info
Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Trist afslutning på en æra
Trist afslutning på en æra

Trist afslutning på en æra

Dansk roadracing måtte i weekenden lide et alvorligt knæk

 
De danske racerbaner har længe stillet spørgsmålstegn omkring afvikling af motorcykelsport på banerne. En nødvendighed for afvikling er tilskuere, da indtægten til leje af anlæg og andre nødvendigheder, kommer fra tilskuernes entre-indtægter.

Lørdag blev der på FDM Jyllandsringen afviklet DM i klassisk roadracing, samt DM i de moderne rookie-klasser. Arrangementet har været vel beskrevet diverse steder inden afvikling, bl.a. i Motorrad, Touring Nyt, på MagaCin og på diverse sociale medier.
Trods fin information omkring arrangementet til danskerne, valgte kun ca. 300 tilskuere at besøge dette setup med diverse race på Jyllandsringen.

Det betyder at den ringe interesse for dansk motorsport, som kun har været faldende de seneste år, nu betyder bragende underskud ved afvikling af denne slags arrangementer. Noget der naturligvis ikke kan fortsætte.

Det er trist det er gået sådan, men nutiden er åbenbart ikke mere til motorsport for de danske motorcyklister.
Kommentarer
jens0804
jens0804 25/6 2018 kl. 12:55
Det er måske heller ikke det mest velvalgte tidspunkt for os på Sjælland. Lidt presset hvis man har aftaler Sankt Hans
Bimbam
Bimbam 25/6 2018 kl. 22:58
Udfordringen for "os på Sjælland" er at vi ikke har en rigtig racerbane på Sjælland. Hvis vi eks. skal til Jyllandsringen og ikke VIL køre på motorvej, ja så skal man have en overnatning med og så syntes jeg at det bliver for dyrt og tidskrævende. Det er heller ikke billigt at tage til race på Knutstorp. Her bliver de økonomiske midler brugt til et køreteknisk kursus.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke