Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Symfoni i høje omdrejninger
Symfoni i høje omdrejninger

Symfoni i høje omdrejninger

Jo, lyden af motorcykler ER musik. Beviset er her

 
Lyden fra udstødningsrør og indsugning er den skønneste musik. Det ved enhver motorcykelejer, og ve den som siger det blot er larm og lyder som en plæneklipper.  Men hvorfor så ikke sætte motorcykler til at lave korsang, eller endnu bedre, bruge dem som symfoniorkester?

Det er lige præcis hvad den hollandske musiker Dominic Seldis gjorde, da han som dirigent producerede en version af "Also Spracht Zarathustra" (I ved, den fra Rumrejsen år 2001) med en samling motorcykler i høje omdrejninger. Bas var naturligvis store tocylindrede, mens sopran var vrælende rækkemotorer. Og så fremdeles.

Hele eventen er lavet for at promovere Distinguished Gentlemans Ride (DGR), som afvikles om få dage. To af "musikanterne" er i øvrigt overlevere af kræft, hvilket er relevant, da DGR arbejder for at samle midler mod prostatakræft. Men fra i år også med fokus på det mentale helbred.


Du kan se mere om DGR, eller måske lave en sidste-øjebliks-tilmelding her.
Kommentarer
PerJensen
PerJensen 28/9 2018 kl. 8:45
..jeg synes ikke de er skrevet så meget om den nævnte gentlemansride ano 2018 som tidligere i 2017 feks. på linket: www.magacin.dk/motorcykler/flot-afviklet-gentlemansride/ar84 .. ...eller tager jeg helt fejl? =)
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Marked
Søg MC mærke